Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iul 2012 - Anul XVII, nr. 171 (5076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Medusa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Exact asta ne mai lipsea în fotbalul nostru calamitat de patroni cu drept la înjurătură în direct, să apară încă o pițipoancă, de data asta una cu pretenții de șef. Deci nu una de-aia care se limitează la meseria ei veche de mii de ani, pentru că altfel s-ar pomeni arsă cu țigara, ci una care se vrea combinația letală (pentru orice!) dintre Gigi Becali și Meme Stoica!

Femeia care s-a consacrat prin faptul că avea șerpi în cap a ajuns cumva președinte executiv la U Cluj. Vă dați seama că nici acționarul ăla de-a rămas în locul lui Walter-Bușcă nu-i cu toată țigla pe casă.

Și iat-o pe Prodanca dându-se în stambă când nu trecuse nici prima etapă, pentru că văzuse ea la cineva că se pleacă de la meciuri înainte să se termine, să aibă timp să-i facă muci la televizor pe jucători și antrenori.

Cum i-a răspuns Claudiu Niculescu am văzut, nu a rămas dator, dar tare-tare mi-așdori să ne dea și nouă ăștia de stochează 6 luni convorbirile telefonice transcrierea primei conversații de după incident dintre Prodanca și Reghecampf. Nu de alta, dar așfi curios să număr bip-urile. Dacă acestea n-ar exista ar însemna că neamțul Reghe fie e de o politețe englezească, fie e un papă-lapte care se lasă dus de nas de nevastă-sa în asemenea hal încât să participe la reality-show-uri despre nimic... În acest din urmă caz, poate că nevastă-sa n-a făcut altceva decât să-i elibereze locul de antrenor la U Cluj, dar actualul antrenor al Stelei a avut ghinion și a scăpat nebătut de Chiajna, astfel că mai stă o tură-două la capitală.

Că veni vorba de meciul din Ghencea, bineînțeles arbitrajul continuă să pună bețe în roate echipei la care a fost detașat analistul de la Digisport. Oare cum se face că acesta uită tot fotbalul pe care zice că-l știe atunci când e implicat direct în fenomen? Dar, în afară de arbitri, mai sunt și alții care vor să fure Steaua. TAS-ul - de puncte, Sechelariu - de bani. Cel puțin unul va reuși cu siguranță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medusa.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Medusa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei