Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iul 2012 - Anul XVII, nr. 171 (5076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Eu voi fi printre cei care merg la vot duminică; dar eu sunt un singur votant

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, marţi, că va merge la vot la referendumul din 29 iulie, însă în lipsa mobilizării PDL votul său singular nu are cum să schimbe rezultatul.

"Sigur că voi merge. Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot. (...) Fiind un singur votant, atâta timp cât nu se mobilizează PDL, nu am cum să schimb", a spus Băsescu, întrebat dacă el va merge sau nu la vot.

Preşedintele suspendat a mai spus că nu face românilor nici un îndemn legat de referendum, iar "fiecare să procedeze conform conştiinţei".

"Cine vrea să meargă să meargă, cine nu, nu", a mai spus el, menţionând totodată că PDL are motive întemeiate să spună că nu poate asigura securitatea votului.

"Vă spun că eu nu sunt cu sufletul împăcat pe această decizie a PDL. De aceea, eu şi spun ca fiecare să procedeze cum consideră. Nu mai pot juca la câştigarea referendumului cu un PDL care a spus că nu poate asigura securitatea votului din «n» motive. Şi au două pagini de motive...", a argumentat Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Eu voi fi printre cei care merg la vot duminică; dar eu sunt un singur votant.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Băsescu: Eu voi fi printre cei care merg la vot duminică; dar eu sunt un singur votant1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA...demiterii lui Traian Basescu trimis de
(25 iul 2012, 11:54:17
pe langa tine Traiane mai sant 15 MILIOANE de romani care voteaza DA . toti ne-am saturat de hotiile si magariile care le-ai facut impreuna cu CLICA ta PORTOCALIE ...cat despre cei de la PDL au ,,n'' minciuni...asa A-TI mintit 6 ani poporul roman...si v-ati batut joc de poporul roman ...CE RAU TI-A FACUT POPORUL ROMAN de l-ai mintit si ti-ai batut joc de ei ???? RUSINE SA VA FIE ....
2.   DA...demiterii lui Traian Basescu trimis de
(25 iul 2012, 11:57:06
....daca mai ai un pic de BUN SIMT SI RUSINE ...da-ti AZI ...DEMISIA DE ONOARE...azi ca maine va fi prea tarziu...
3.   OM LAS FARA CUVANT SI ONOARE trimis de
(25 iul 2012, 12:10:19
Prima data ai zis ca vei spune poporului sa vina la vot sa dai piept barbateste cu votul lui.Apoi ai zis ca boicotezi referendumul ca sa te ascunzi sub fustele largi ale Curtii Constitutionale.Apoi ai zis ca populatia sa nu vina la vot si PDL sa nu trimita obsercvatori in sectiile de votare.Dar ti-ai dat seama ca ai facut greseala vietii tale.Boicotul este anticonstitutional si penal.Si Uniunea Europeana a fost anuntata.
Ca sa dregi busuiocul in final ai zis ca vei merge la vot da de unu singur.Tot acest haos din capul tau imi da senzatia de instabilitate totala a persoanei tale.
4.   Ha..ha... trimis de
(25 iul 2012, 13:54:05
Ar fi culmea sa-si dea singur DA ca sa faca pragulde 9 milioane+2(1 al meu si altul al sau)
5.   Domnule basescu trimis de
(25 iul 2012, 14:16:14
spanzurate cu flutur pana pe 29 daca nu la canal
6.   256=ciuma rosie trimis de
(25 iul 2012, 16:14:24
ciuma rosie revine in forta,cu ponta si adormica vom ajunge in congo.
7.   CIUMA PORTOCALIE trimis de
(25 iul 2012, 16:24:11
Vezi in ce vilalau Dante si-a pregatit Basescu retragerea.ce palatoi in care a bagat 1 milion euro reparatii din banii prostimii.De aia a taiat bani din salarii si pensii.Ce bazin de inot.Zici ca e miliardarul Americii.sa-i fie rusine dictatorului.
8.   Comentariu trimis de
(25 iul 2012, 22:17:42
oameni buni nu-i lasati pe comunisti felixi sa faca ce vor si asa nu asculta nimeni poporul trebuia-u sa fie mai putini parlamentari si na-u facut nimic in sensul asta ei nu nerespecta votul SA NU MEARGA NIMENI LA VOT
9.   Comentariu trimis de
(25 iul 2012, 23:36:28
saracu om s/a dilit cu totul.cum el este un singur votant????????????????????dar restul romanilor care voteaza ce sunt sau pentru el acestia nu conteaza.ca si pana cum,ce,a contat poporul pentru el????????????????????????????
10.   Comentariu trimis de
(25 iul 2012, 23:39:46
il compatimesc pe presedintele suspendat Basescu ,mie mila de el si acum il si inteleg in declaratiile sale referitoare la lovitura de stat.nu ma simt cu nimic vinovat ca l/am criticat pina acum,trebuia sa explice clar sa inteleaga poporul ce vrea sa spuna prin lovitura de stat.sigur el avea informatii ca pdl/istii vot refuza sa/l sustina in referendumpentru al face de ras lasandu/l un presedinte al catorva mii de
romani.oricum cvorumul necesar validarii referendumului nu avea cum sa se realizeze avand in vedere perioada din an in care se desfasoara referendumul,multi romani sunt plecati din tara si atunci ce le/acopt mintea la pdl/isti.hai sa/l facem de ras,sa aiba cateva zeci de mii de voturi pentru intoarecrea la Cotroceni si cateva milioana impotriva.daxa ne gandim ca usl a castigat motiunea prin care a cazut guvernul Ungureanu si base a fost nevoit sa/l numeasca pe ponta premier vedem ca toate se leaga.intradevar si base si/a batut joc de blaga da acuma asta i/o plateste cu varf si indesat.cum sa mergi inapoi la Cotroceni cu cateva mii de voturi in favoarea ta,daca or fi si astea si cateva milioane impotriva.rade si curcile de el.mulrte spune si tacerea lui flutur in privinta asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei