Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2012 - Anul XVII, nr. 22 (4927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demi Moore a fost externată

Actriţa Demi Moore a fost externată din spitalul Sherman Oaks din California unde a fost internată luni, după ce şi-a pierdut cunoştinţa din cauza epuizării.
Demi Moore a fost spitalizată luni seară, după ce poliţia din Los Angeles a înregistrat un apel de urgenţă de la domiciliul acesteia. Se pare că actriţa şi-ar fi pierdut cunoştinţa în timpul unei petreceri care avea loc la ea acasă, informează femalefirst.co.uk.
După internare, agentul său de presă a anunţat că actriţa a fost spitalizată din cauza extenuării.
"Din cauza stresului la care este supusă, Demi a ales să caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare şi pentru a-şi ameliora starea generală a sănătăţii", a declarat managerul artistei.
Însă, potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost anorexia de care suferă artista şi un abuz de substanţe interzise, mai precis Adderrall, un medicament pe bază de amfetamine utilizat de obicei pentru a trata narcolepsia şi tulburările hiperkinetice cu deficit de atenţie. Informaţia nu a fost însă confirmată. Surse apropiate actriţei au spus că anorexia şi abuzul de astfel de substanţe constituie o problemă pentru Demi de aproximativ un an.
După ce a fost internată, Ashton Kutcher - care se afla în Brazilia - s-a întors la Los Angeles, pentru a fi aproape de Demi. Actriţa în vârstă de 49 de ani şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani.
O sursă a declarat, însă, pentru revista People că Ashton este foarte îngrijorat de starea de sănătate a lui Demi. "Încă ţine la ea şi îi doreşte tot binele din lume", a mai spus sursa.
Relaţia lui Moore şi Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul într-un weekend petrecut de el în acest oraş.
Demi Moore a devenit, în anii '90, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum "Fantoma mea iubită/ Ghost", "Oameni de onoare/ A Few Good Men", "Propunere indecentă" şi "Hărţuire sexuală/ Disclosure".
Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demi Moore a fost externată.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demi Moore a fost externată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei