Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2012 - Anul XVII, nr. 22 (4927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


În sfârşit, mai buni!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-am avut curaj să joc la pariuri pe victoria Real-ului care mi se părea imposibilă după meciul dezastruos de pe „Bernabeu” când, dincolo de înfrângerea cu 1-2, se mai petrecuse ceva, încă mai neplăcut: nu prea văzuserăm „obiectul”, aflat în posesia Barcelonei 73% din timp. Adăugându-se şi starea conflictuală devenită publică în zilele dinaintea returului, era logic ca prestaţia Real-ului să nu fie atât de bună încât să răstoarne rezultatul „dublei”. Iată însă că până şi la acest nivel se pot produce miracole. După cum începuse meciul, cu un şir de ratări de domeniul neverosimilului şi cu şutul ăla demenţial în bară, n-ar fi mirat pe nimeni dacă în minutul 20 am fi citit pe tabelă 0-5. Dar, până şi la acest nivel, sunt zile în care „dânsa” nu vrea să intre, şi pace. Nu-mi aduc aminte ca în ultimii 4-5 ani să fi văzut Real-ul jucând atât de ofensiv şi cu un atât de mare angajament, cum nu-mi amintesc nici să o fi văzut vreodată pe Barcelona dominantă atât de clar, ba încă şi pe propriul teren. S-a întâmplat însă, spre finalul reprizei, ceea ce am mai văzut de atâtea ori: o minge ajunsă la Messi, urmată de o cursă a acestuia, înconjurat de 3 adversari cărora parcă le face vrăji, ceva voodoo, mai exact. Când e mingea la ăsta micu’, alor noştri parcă le ia cineva minţile şi, o dată cu ele, şi ştiinţa jocului. Aşa că după primul gol, era logic să vină şi al doilea, din şutălăul ăla al lui Alves pe care doar un mârlan (iar eu nu sunt!) ar putea să nu-l salute cu admiraţie ca pe cel mai frumos gol de multă vreme încoace. La pauză, îmi ziceam că doar eliminarea lui Messi, Piquet şi Puyol ar mai putea salva Real-ul, lucru de care s-a ocupat Pepe care de data asta a înlocuit tentativele de omor cu simulările fără frontiere. Zău că merita roşu numai pentru asta. Real a continuat însă să joace chiar fotbal şi după pauză, şi chiar dacă n-a întors rezultatul a arătat că poate fi mai bună decât Barcelona. Nu contează eliminarea din Cupă. Important e bariera psihologică peste care a trecut. Abia de acum înainte urmează chestiile cu adevărat importante. Ceva îmi spune că în Champions’ League o eventuală dublă Real – Barca se va solda cu două victorii ale Real-ului. Pariază cineva?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În sfârşit, mai buni!.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
În sfârşit, mai buni!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei