Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2011 - Anul XVI, nr. 258 (4856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna şi Jay-Z, printre vedetele care vor crea conţinut pentru site-ul YouTube

Madonna şi Jay-Z se numără printre vedetele care vor avea propriile canale video pe site-ul YouTube, în urma unui parteneriat încheiat cu scopul de a asigura extinderea şi dezvoltarea acestui site de partajare de fişiere video, informează femalefirst.co.uk.

Proprietarii site-ului YouTube au cheltuit peste 100 de milioane de dolari pentru a cumpăra conţinuturi realizate special pentru web la preţuri mici, iar Madonna şi Jay-Z au semnat contracte pentru a sprijini acest proiect.

Potrivit femalefirst.co.uk, Madonna va fi unul dintre producătorii canalului de muzică dance DanceOn, iar rapperul Jay-Z va crea şi produce conţinut video pentru canalul Life Times.

Printre ceilalţi participanţi la proiectul YouTube se numără actorii Ashton Kutcher, Sofia Vergara, Rainn Wilson, Amy Poehlker, fostul jucător de baschet Shaquille O'Neal şi campionul de skateboarding Tony Hawk.

Potrivit unor surse apropiate Google, YouTube intenţionează să intre în competiţie cu canalele TV, ceea ce înseamnă că ar trebui să îşi convingă utilizatorii să stea mai mult online şi pe advertiserii că vor ajunge la targetul dorit.

Site-ul planifică o serie de schimbări la pagina sa principală şi vrea să scoată în evidenţă anumite canale în funcţie de tematica acestora, de exemplu, artă sau sport. Circa 20 de canale vor difuza câteva ore de conţinuturi profesioniste pe săptămână, potrivit aceloraşi surse. Alte canale vor fi constituite din conţinuturile deja prezente pe site.

Unele dintre noile canale video de pe YouTube vor fi lansate până la sfârşitul acestui an, iar celelalte îşi vor face debutul pe internet în 2012.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 41 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy. Rapperul american este soţul cântăreţei Beyonce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna şi Jay-Z, printre vedetele care vor crea conţinut pentru site-ul YouTube.
 Vizualizări articol: 388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna şi Jay-Z, printre vedetele care vor crea conţinut pentru site-ul YouTube0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei