Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2011 - Anul XVI, nr. 258 (4856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Marin susţine campania împotriva violenţei în familie

Andreea Marin Bănică şi Olivia Steer s-au alăturat campaniei iniţiate de postul Acasă - "Durerea nu este iubire" -, prin care televiziunea militează pentru elaborarea unei legi speciale împotriva violenţei în familie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Marţi, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii "Poveştiri adevărate", Andreea Marin Bănică şi Olivia Steer vor vorbi despre experienţe pe care le-au trăit persoane din jurul lor.

"Din păcate multe dintre aceste femei acceptă ca pe o normalitate această situaţie, o acceptă ca şi cum aşa ar fi trebuit să se întâmple, bărbatul să fie stăpân pe viaţa lor, stăpân de viaţă şi de moarte şi merg înainte în felul acesta uneori cu riscul de a fi omorâte în bătaie sau cu riscul ca violenţa să se extindă şi asupra copiilor. Unele dintre ele abia după 20 de ani decid să se despartă", spune Andreea Marin Bănică.

"Nu încurajez să răspunzi la violenţă cu violenţă pentru că pasul imediat următor s-ar putea să fie un nivel de violenţă mai ridicat împotriva ta. Statistica este dramatică, peste 800 de mii de femei sunt bătute. Femeile acestea sunt umilite şi bătute - este statistica şi un fenomen, din păcate, în România", mai spune Andreea Marin Bănică.

La rândul său, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", difuzată Acasă în fiecare duminică, de la ora 16.30, spune: "Toată lumea ar trebui să semneze petiţia de pe www.acasatv.ro, pentru că astfel vom avea o lege împotriva violenţei în familie, o lege ce poate salva vieţi".

Cei care vor să semneze petiţia pentru o lege specială împotriva violenţei în familie pot să intre pe site-ul www.acasatv.ro şi să se alăture astfel celor aproape 40.000 de persoane care vor să spună "Stop violenţei în familie".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Marin susţine campania împotriva violenţei în familie.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Marin susţine campania împotriva violenţei în familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei