Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2011 - Anul XVI, nr. 224 (4822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sheryl Crow va compune coloana sonoră a unui musical de pe Broadway

Cântăreaţa americană Sheryl Crow va compune coloana sonoră pentru musicalul "Diner", un spectacol inspirat de filmul "Restaurantul/ Diner", regizat de Barry Levinson în 1982, informează hollywoodreporter.com.

Spectacolul, ale cărui cântece şi versuri vor fi compuse de Sheryl Crow, se va juca pentru prima dată pe Broadway în toamna anului 2012.

Barry Levinson, premiat atât cu Oscar, cât şi cu Emmy, va scrie libretul pentru acest musical, iar Kathleen Marshall, câştigătoare a unui premiu Tony, va asigura regia acestui spectacol.

Filmul din 1982, din a cărui distribuţie au făcut parte Kevin Bacon, Mickey Rourke, Steve Guttenberg, Paul Reiser, Daniel Stern şi Ellen Barkin, spune povestea unui grup de tineri în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, buni prieteni de pe vremea liceului, care se confruntă cu problemele specifice tranziţiei tinerilor către viaţa adultă, în oraşul Baltimore, în anul 1959.

Musicalul "Diner" va avea premiera americană - într-un oraş care urmează să fie anunţat ulterior - în vara anului 2012, înainte de premiera de pe Broadway, programată pentru toamna anului 2012.

Sheryl Crow este o cântăreaţă şi cantautoare americană, născută pe 11 februarie 1962, într-o familie de muzicieni profesionişti. Muzica ei melodioasă, care combină stilurile pop, country şi rock, i-au adus nouă premii Grammy şi celebritatea pe plan internaţional. Sheryl Crow a lansat şapte albume de studio, a colaborat cu o serie de artişti de renume precum Michael Jackson, Eric Clapton, Mick Jagger, Luciano Pavarotti şi Tina Turner, iar piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme cu succes de box office, precum "Cars/ Maşini", "Erin Brockovich" şi "Tomorrow Never Dies/ 007 şi Imperiul Zilei de Mâine".

Sheryl Crow a concertat şi în România, susţinând un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, în anul 1997.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sheryl Crow va compune coloana sonoră a unui musical de pe Broadway.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sheryl Crow va compune coloana sonoră a unui musical de pe Broadway0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei