Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iul 2011 - Anul XVI, nr. 172 (4770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

J.K. Rowling a primit o brăţară cu 40 de diamante de la directorii grupului Warner Bros

Scriitoarea J.K. Rowling a primit o brăţară cu 40 de diamante de la directorii studiourilor Warner Bros., care au dorit să îi mulţumească în acest fel autoarei britanice pentru că le-a permis să transforme romanele din seria "Harry Potter" într-o franciză cinematografică, potrivit femalefirst.co.uk.

Directorii studiourilor Warner Bros. îi sunt foarte recunoscători scriitoarei britanice şi au dorit să îşi exprime aprecierea faţă de aceasta, după lansarea de săptămâna trecută a celui de-al optulea şi totodată ultimului film din franciză - "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2".

Barry Meyer, CEO al grupului Warner Bros., a cheltuit câteva milioane de dolari pe brăţara din aur cu diamante, pe care i-au prezentat-o scriitoarei la petrecerea ce a urmat premierei londoneze a filmului.

Potrivit TMZ.com, Rowling era atât de speriată de ideea de a purta brăţara la acea gală, înainte de a o fi asigurat, încât a venit la petrecere însoţită de o întreagă echipă de gărzi de corp.

Filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2", cu aceeaşi tineri vrăjitori interpretaţi de Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson, a doborât recordul de încasări obţinute de o peliculă în primul weekend de la lansare, în Statele Unite, cu 168,6 de milioane de dolari, iar pe plan internaţional a vândut deja bilete în valoare de peste 592 de milioane de dolari.

Un veritabil "fenomen" comercial a început în iunie 1997, odată cu lansarea primei cărţi a scriitoarei J. K. Rowling, "Harry Potter şi Piatra Filosofală". De atunci, peste 400 de milioane de cărţi au fost vândute, traduse în 69 de limbi străine. J. K. Rowling a declarat în repetate ocazii că nu va scrie o continuare a aventurilor tânărului vrăjitor, spre disperarea milioanelor de fani ai acesteia.

Primele şapte adaptări cinematografice ale romanelor lansate până în prezent pe marile ecrane, începând din 2001, alcătuiesc cea mai profitabilă franciză din cinematografie, cu încasări totale de 6,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Al optulea şi, totodată, ultimul din serie, filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" este regizat de David Yates şi prezintă "înfruntarea finală" descrisă în ultimele 300 de pagini din cel de-al şaptelea volum, ce a fost adaptat pentru marele ecran în două lungmetraje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului J.K. Rowling a primit o brăţară cu 40 de diamante de la directorii grupului Warner Bros.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
J.K. Rowling a primit o brăţară cu 40 de diamante de la directorii grupului Warner Bros0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei