Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iul 2011 - Anul XVI, nr. 172 (4770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuzaţii grave

Familia Costel şi Camelia Ignătescu, pusă la zid de un fost om de afaceri din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acuzaţii extrem de grave sunt aduse soţilor Costel şi Camelia Ignătescu, ambii foşti membri de conducere în Partidul Conservator. Săgeţile vin din partea lui Adrian Niţă, fost administrator al SC Regal SRL Suceava, iar plângerea a ajuns şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a deschis un dosar pe această temă. Niţă consideră că relaţiile cu soţii Ignătescu i-au fost fatale, iar printre motivele care au stat la baza falimentului societăţii sale a fost şi Camelia Ignătescu, avocata care trebuia să-i reprezinte interesele şi nu ar fi făcut-o în mod corespunzător. În replică, Costel Ignătescu consideră că atât el, cât şi soţia sa au dovedit corectitudine în relaţiile cu Adrian Niţă, iar plângerile acestuia nu au nici o valoare.

 

Un apartament şi un teren, achiziţionate doar pe hârtie

Una dintre acuzaţii se referă la vânzarea către soţii Ignătescu a unui apartament şi a unui teren pe care Adrian Niţă le avea în proprietate. „În perioada 2001-2002, prefigurându-se procedura falimentului societăţii, doamna avocat Ignătescu Camelia Maria Cezara m-a consiliat cu privire la vânzarea unor bunuri proprietatea mea, a soţiei şi a societăţii. Vânzarea propriu-zisă implica prezenţa celor doi soţi Ignătescu în calitate de cumpărători. Chiar dacă iniţial am tratat cu neîncredere soluţia propusă de doamna avocat, în final, datorită insistenţelor ei repetate, am decis să accept propunerea dânsei”, a declarat Adrian Niţă.

În aceste condiţii, au fost încheiate contractele de vânzare-cumpărare, autentificate la notar cu privire la vânzarea unui apartament din strada Mărăşti, cu o suprafaţă de 98 mp, şi a unui teren în intravilanul comunei Moara, în suprafaţă de 5.000 mp. Interesant este că totul s-a făcut doar pe hârtie, iar soţii Ignătescu au devenit proprietari fără să scoată din buzunar vreun leu.

„Menţionez că nu mi s-a plătit nici un leu pe aceste bunuri, iar cheltuielile autentificării le-am suportat tot eu, deşi obligaţia le revenea aşa-zişilor cumpărători. Familia Ignătescu, şi în special avocata Ignătescu Camelia Maria Cezara, a fost de totală rea credinţă prin încheierea acestor contracte şi ulterior prin actele de dispoziţie încheiate cu privire la aceste bunuri”, a completat fostul administrator al SC Regal SRL Suceava.

Referitor la aceste tranzacţii, Costel Ignătescu a declarat că nu-şi mai aduce aminte dacă a plătit ceva. Totuşi, a ţinut să-i atragă atenţia lui Adrian Niţă că plângerile pe care le depune sunt tardive.

„E un om care a pierdut în afaceri şi acum caută oameni pe care să-i chinuiască. Vorbeşte vrute şi nevrute şi mă face să râd prin ceea ce spune. Deschide o cutie a Pandorei care ar putea să-i creeze alte probleme”, a spus Costel Ignătescu.

 

Acuze şi apărări

Ulterior perfecţionării actelor de vânzare-cumpărare, firma Regal a contractat un credit la Banca Ion Ţiriac în valoare de 790 de milioane de lei vechi şi o linie de credit în valoare de un miliard de lei vechi. Pentru garantarea acestui împrumut s-a gajat, printre altele, şi apartamentul din strada Mărăşti. Pe fondul unor întârzieri la plata restanţelor, banca a scos apartamentul la vânzare.

„I-am prezentat doamnei avocat documente şi înscrisuri în apărarea societăţii, urmând ca aceasta să facă demersurile necesare în vederea suspendării sau amânării valorificării de către bancă a bunului. Demersurile necesare ori n-au fost făcute, ori au fost făcute tardiv”, a arătat Adrian Niţă. Acesta a mai menţionat că a fost intrigat de lipsa de implicare a avocatei care trebuia să-i reprezinte interesele, mai ales după anul 2002.

„Doamna avocat îşi justifica absenţele de la şedinţele de judecată, redactarea cu întârziere a documentelor necesare în apărarea societăţii, întocmirea după termenele legale a contestaţiilor împotriva hotărârilor luate de instanţă prin aceea că ar fi mai bine să se dispună falimentul şi radierea firmei şi că în acest fel se vor şterge datoriile”, a mai precizat Niţă.

Persoana către care se îndreaptă tirul acuzaţiilor, avocata Camelia Ignătescu, spune că toată responsabilitatea pentru ceea ce s-a petrecut cu firma Regal şi bunurile acesteia revine lui Adrian Niţă. Când vine vorba de reprezentarea în instanţă şi celelalte demersuri pe linie juridică, avocata Camelia Ignătescu crede că a făcut tot ce se putea pentru a-l sprijini pe Adrian Niţă.

„Dacă era să-mi facă vreun reproş putea s-o facă atunci, nu acum, după atâţia ani. În toate dosarele care privesc firma Regal s-au făcut apărări serioase şi acest aspect se poate verifica”, a explicat Camelia Ignătescu.

 

Terenul luat gratuit, pus gaj de familia Ignătescu pentru o societate din Iaşi

Şi al doilea bun care a ajuns în proprietatea familiei Ignătescu s-a dus pe apa sâmbetei. Adrian Niţă afirmă că terenul în suprafaţă de 5.000 mp a fost pus garanţie de familia Ignătescu în favoarea unei societăţi comerciale din Iaşi. Pentru că respectiva societate nu şi-a achitat datoriile, banca a trecut la executare silită şi a vândut terenul de la Moara. Şi în acest caz, soţii Ignătescu se consideră nevinovaţi şi spun că în spatele firmei din Iaşi în favoarea căreia s-a depus garanţie terenul de la Moara se află tot Adrian Niţă.

„Ziarele nu sunt organe de cercetare. Dacă are ceva de reclamat să meargă la poliţie şi Parchet. Mă miră că are tupeul să ridice ochii din pământ şi să vină cu asemenea prostii. Mai bine şi-ar aduce aminte cum a murit soţia lui şi cum a nenorocit alţi oameni. Noi suntem liniştiţi în ceea ce priveşte relaţiile cu Adrian Niţă şi nu avem nimic a ne reproşa”, a concluzionat Costel Ignătescu.

 

Dosar penal înregistrat în luna aprilie

Deşi acuzaţiile îi vizează pe ambii soţi, plângerea penală o vizează doar pe Camelia Ignătescu. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a înregistrat plângerea în luna aprilie a acestui an, iar acum dosarul este în curs de soluţionare.

Chiar dacă a depus plângerea la Suceava, Adrian Niţă a cerut ca ancheta să se deruleze în alt judeţ, motivându-şi solicitarea prin calitatea de avocat a Cameliei Ignătescu şi aceea de membru al unui partid politic.

„Dispune de suficiente metode şi mijloace pentru a canaliza cercetările pe un făgaş neconform cu realitatea”, este explicaţia oferită de Adrian Niţă în solicitarea ca ancheta să se deruleze la un alt Parchet din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia Costel şi Camelia Ignătescu, pusă la zid de un fost om de afaceri din Suceava.
 Vizualizări articol: 3896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 17 voturi
Familia Costel şi Camelia Ignătescu, pusă la zid de un fost om de afaceri din Suceava4.4517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 11:15:56
„Mai bine şi-ar aduce aminte cum a murit soţia lui şi cum a nenorocit alţi oameni.”

Mereu și mereu aceeași și aceeași tactică mizerabilă a atacului la persoană, a denigrării și a ducerii calomniatoare în derizoriu a persoanei celui ce îndrăznește să se răzvrătească.
M-am săturat de tine, fantoșă rusească să-ți mai simt prezența împrejurul nostru!

Bey Costache CAP de penis, ce POWLA lui tactu Stalin are de-a face viața particulară a reclamantului cu dosarul care are ca obiect „belirea” ce i-ați aplicat-o voi șmecherașii postrevoluționari reciclați călduți în partidul decurist al lui Felix-motanul?
Și la urma urmei cine Pi*da mamei lor sunt ignăteștii ăștia de fac și desfac toate apele în județul nostru? Băi dar de un secol încoace unde te învârți tot dai de Ignătești, de parcă i-ar fi băgat la incubator și a scos în loc o divizie de clone.

Băi maurilor ce faceți toate trebile murdare ale stăpânilor, vouă vi s-ar merita câte un par acătării în cap: și astfel comunitatea locală va mai vansa cu un pas mic pe calea progresului democratic.

SIKTIR BAGABONȚILOR!
1.1  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 12:23:32
La umbra anonimatului şade un postac.
1.2  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 13:01:12
Iar tu ești un DERBEDEU SADEA care se irită de fiecare dată când ... teza ccomentariilor mele este realitatea istorică impusă samavolnic de către tăicuțul vostru Ilici și trupa lui de neisprăviți! Logic, nu-i așa teistule?

P.S. pune tu ce vrei între parantezele următoare:
[-X ( ..................)angry
cam știi ce, nu? de ce să mă cobor eu în haznaua voastră rusească și să mă contaminez cu miasma dejectiilor voastre existențiale!
1.3  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 13:08:58
Uitai, derbedeule!
Citiși răspunsul de pe 20 iul.? Dacă da, ce pi**zdele măti mai cauți la touch-down-uri pe forum? Meri la adresa indicată și arată cât ești de BARBAT!

P.S. pluralul inexplicabil al găurilor mă-tii poate fi explicitat numai de către domnia sa. Solicită-i o consultație!
1.4  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 14:00:06
Dacă trăieşti cu impresia că te iau în serios, mă distrezi şi mai tare decât ai facut-o până acum. Ştii ce e un troll? Dacă eşti atât de bătut în cap încât să nu observi că eşti trollat, ce să-ţi cer?

ro.wikipedia.org/wiki/Trolling

PS Cam cât de ratat trebuie să fii să ţii minte articole la care eu am comentat? Ce s-a întâmplat pe 20 iul, că nu mai ţin minte?
1.5  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 14:03:54
Citeşte şi aici măi kevjumba en.wikipedia.org/wiki/Flamewar
Nu ştii cine e kevjumba?
1.6  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 14:10:49
Băi boule googălit vanghelian, pune-i lui mă-ta linkuri să mai vadă ce e nou în industria pornografică.
dacă vrei să spui ceva spune ceva ce ai gândit cu neuronașul ăla al tău etnoparalizat.
CLAR DOBITOCULE?
MARȘ LA CULTURALIZARE! PUNE MÂNA PE CARTE ȘI ÎNVAȚĂ SĂ ELABOREZI O FRAZĂ COMPUSĂ!
SĂ MĂ POUPI ÎN KOUR PRIN POWLĂ! sk (sfârșit de trafic)
1.7  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(23 iul 2011, 17:11:30
Mă, eşti bolnav!
1.8  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(24 iul 2011, 10:39:05
E mai prost decat prevede legea...Se da smecher ca stie sa "elaboreze" fraze infecte...la fel k mintea lui de 2 bani..Sper ca nu esti nascut in '71...ca ai trait degeaba pana acum...Doar la limbajul tau de aici ma refer..Restul nu ma intereseaza oricat de multa sau putina dreptate ai avea referitor la articol..
1.9  RE: Gândire de hazna sovietică trimis de
(24 iul 2011, 11:26:42
Toarșu prietinul lu costel,
Voi la Băneasa nu ați făcut matematică. Te meditez eu gratis cu regula de trei simplă pentru mărimile direct proporționale. Iacătă: înafară de mine numărul postacilor pro – 11; numărul avortonilor școliți la Direcția I Secu I. Rezultatul final, exprimat procentual spune așa: ar trebui ca voi, cei 8,(3)% care vă duceți existențele mizerabile printre noi cei nevoiași să aveți mare grijă să nu ieșiți pe stradă după ora înserării, iar ziua să colindați numai pe străzi largi bine populate. Altminteri s-ar putea să vă primiți în cap parul acela pe care vi-l tot promit de 21 de ani marea masă a celor 92,(6)% a căror existență este sufocată de voi, porcii mistreți și neobrăzați reșapați prin grija tătucului Ilici și a lui dragă Stolo!
2.   Hai să vă aplicăm aceeași tactică pooleților trimis de
(23 iul 2011, 11:26:21
Nume: Costel Ignatescu
Experienta profesionala
1.09.1989 - 07.1990 Complex agrozootehnic comuna Ip, Jud. Salaj, Ingnier, coordonarea si organizarea activitatii fermei zootehnice
2.07.1990 - 10.1991 AEIZ Suceava, Inginer coordonarea si organizarea activitatii fermei zootehnice
1991 - la zi - SC Tora Carugadoga Servcom SRL Suceava, Director logistica
Studii si cursuri de specialitate
Doctorand al Universitatii DE Stiinte Agricole “Ion Ionescu de la Brad’ Iasi
2007 - Absolvent al cursurilor de manager proiecte de finantare externa din fonduri comunitare - Q CERT, formator autorizat de Minsterul Muncii
2006 - 2007 Student la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava, Facultatea de drept
1985 - 1992 - Institutului Agronomic “Ion Ionescu de la Brad” Iasi- Facultatea de Zootehnie

Deci, un colhoznic reșapat în partidul lift al lui tătuca Felix, venit în județul nostru doar în șlapi și cu o boccea pe umăr: între timp s-a oploșit în curtea argaților pe la diferite curți domnești, loc de unde printre sforării și intrigi a avut timp să se emancipeze educațional acoperindu-se cu diplome obținute la FF sau ID la facultăți de tot rahatul.
PROFIL TIPIC DE DERBEDEU.
Siktir DERBEDEULE!
Capul jos în troaca existenței tale mizerabile de rebut sovietic!
3.   :)) trimis de
(23 iul 2011, 13:13:15
ioi doamne ca bine le zici=))
3.1  RE: :)) trimis de
(23 iul 2011, 13:17:45
Da Alex, dar uite că încă mai sunt niște rahați pseudointelectualizati care sar pe mine de fiecare dată când le atac mizeria aia de marxism implementat postrevoluționar. De parcă aș fi absolvit școala de măicuțe și ar trebui să-mi tremure chiloții când se bulbucește la mine un asemenea derbedeu!
3.2  RE: :)) trimis de
(23 iul 2011, 13:27:47
OBEZILOR ! UMFLATILOR !laughing
4.   Abia acum observ! trimis de
(23 iul 2011, 13:51:48
Prostul ăsta de costache a făcut ... 7 ani facultatea de felceri la kourul mâțelor în călduri
(o fi fost coleg cu Arbeit Macht Frei, cântecul lui ONO Yoko!)
DA același nătărău de costache din 89 până în 90 și mai apoi din 90 până prin 91 (când l-o trimis felix cu ordin de serviciu la Suceava) cică era MARE INGINER????
Inginer cu ce, măi boule de costache? cu adeverința de învățământ politic de la Ștefan Burghiu?
Rămâne cum am stabelit: DERBEDEU SADEA!
5.   Krasnaia armia trimis de
(23 iul 2011, 15:16:10
Da cu ei de pamant mai K71 .Arata-le cat sunt de tantalai acesti hagbarzi.Bravo tie, se vede ca ai ceva in capul ala al tau in comparatie cu berbecul de la 1.1 - 1.4 - 1.5.
5.1  RE: Krasnaia armia trimis de
(23 iul 2011, 16:42:29
Vperiod rebionki!
6.   Puskin, arde-i cu lupa! trimis de
(23 iul 2011, 15:46:48
Nu inteleg o treaba, daca nu te duce capu` te lasi de afaceri, sau iesi si pierzi cat mai putin, cand trebuie. Dar, ca sa lauzi ca esti un prost, tine de romanica. Or sa mai fie de astia cacalau, la fel ca si avocatii. Tare sunt curios ce studii au astia de invart afaceri. Decat cu un prost in afaceri mai bine, cu un destept la paguba, s-au gasit unu` pe altu`. Pe mine ma doare ce-o sa faca generatiile astea, care termina o scoala si nu niste parliti, fatati de revolutie.
6.1  RE: Puskin, arde-i cu lupa! trimis de
(23 iul 2011, 16:53:49
cred că îți dai seama că păgubasul e din aceeași ... făină cu tâlharii lui. probabil e un fost șofer, sau chelner, sau plotoner de miliție, da unul dintr-ăla proooost tare dacă a pus botul la vrăjeala porcovanilor netratați ignătește.
Auzi la ea SCROFIȚA CEA BLONDĂ A MARELUI ALB: cică să-i vândă ei, APĂRĂTORUL PĂRȚII anumite active din societatea falimentară ca să fie salvate de la executare silită!
Băi, îți dai seama că asta pe lângă faptul că ar trebui legată (și înjunghiată la primul Crăciun!) este mare profă universitară pe la USV și formează VIITORII LUCRĂTORI ÎN ADMINISTRAȚIE. Te întrebi cum o să se descurce copiii de azi în lumea făurită de derbedei și populată cu alți microderbedei croiți după chipil și asemănarea lui madam PIGNĂTESCU? Îți spun eu cum o să se descurce; DE MINUNE, de acolo de unde vor fi - Canada, USA, UE, Israel, AFRICA, etc.
Ce a făcut suina îmbrăcată în onoranta robă a avocaților seamănă cu expresia preferată a popii de la mine, spusă după ce la păcălit pe un moșneag damblagit să-i facă acte pe casă, pe pământuri și pe apartamentul de la târg:
cică „LA PROST TREBUIE SĂ_I IEI ȘI TRAISTA!”
adaug eu AMIN PĂRINTE! foutu-ți d****zeii mă-tii dacă și tu mai ești popă!
7.   Montana trimis de
(23 iul 2011, 16:29:55
la Campulung Moldovenesc PC-ul a scutit de datorii pe cel mai mare datornic din judet SC.Montana.SA ..halal sa le fie! Cat o fi costat spaga la fisc, ca sa fie scutiti de executarea silita?
7.1  RE: Montana trimis de
(23 iul 2011, 17:06:56
Dar Grirocomu' lui păcăliciul celălalt de a mai rămas la PC cum stă cu taxele către stat?
Câtă vreme a fentat cu nerușinare fiscul și care-i este debitul actual ce-l datorează STATULUI?
Dacă intră careva de la fisc mai adânc în tertipurile din evidența aia cred că-i pune lacata pe ușă în 24 de ore, activele le vinde la licitație în fața casei de Cultură iar pe Gicuță îl unge cu smoală și pene și îl poartă din târg în târg ca să-l dea ca exemplu de rău-platnic la alți negustori neprinși (cinstiți) ca el.
8.   P.C.R, P.C.R las-o jos ca K.G.B trimis de
(23 iul 2011, 16:34:40
SECU agentura KGB isi protejeaza acolitii.
ASA sa le ajute Dumnezeu!
9.   Rugaminte trimis de
(23 iul 2011, 16:50:06
pupate-ar matusa KEVIN71,biografia cneazului Gheorghe Flutur nu ai?si daca ai,nu o postezi pe acest forum?multumim!
9.1  RE: Rugaminte trimis de
(23 iul 2011, 17:02:21
Iesti, mamaie și tabacioc și votchi și fimei și letopișețul Historiae incrementa et decrementa Țării bocovinei- giumatatea cea de gios sub dregătoria lui Vodă Gheorghe cel CUMPLIT!
Dar toate la timpul lor! stai să mă stârnească careva, vreun ' telectual dintrăsta de nu a mai găsit ultimul număr din Dilema veche și nici n-o fost invitat permanent la șueta lui Pleși și Liiceanu!
10.   Da zdrasvuite tovarisci Puskin ! trimis de
(23 iul 2011, 17:06:45
Cred ca la noapte nu o sa pot dormi din cauza acestor hoti.Se acuza reciproc dar la urma urmei sunt toti niste sarlatani.Datorita unor astfel de oameni avem de suferit cu totii.
10.1  RE: Da zdrasvuite tovarisci Puskin ! trimis de
(23 iul 2011, 17:21:03
Holy Ghost mi-aduc aminte o expresie ciudată rostită de economiști și finanțisți: cică orice criză economică își are și partea ei bună (de-mi venea să dau cu tembelizorul de pământ)
Acum văd că au dreptate că au început să se încaiere derbedeii între ei. explicația ți-o spun eu: fiind atât de obișnuiți cu desfrâul luxului nemeritat, acuma le este exceptional de greu să strângă cureaua cu o gaură. Omul simplu strânge cureau și mai departe, las' că om vedea noi numai să fim sănătoși. Dar EI, GROHĂNIMILE LOR PORCII CEI MISTREȚI nu vor să cedeze un micron din poziția și din averea mânărită. Atuncea sar unul la beregata celuilalt. Bun și așa, Doamne ajută și la mai mulți... mușcați.
Și când stai să te gândești că toți „prinții” și „prințesele” astea neociocoiești care nu se asează pe un scaun dacă nu e dezinfectat cu spirt la viața lor au fost născuți între bălăriile de pe toloaca unde muma lor prășea cu ziua să le facă rost de o mămăligă și un castron cu zeamă lungă. Probabil amintirea zilelor de restriște în care mâncau mămăligă cu perje și mai apoi se kăcau în popșoi ștergându-se la kour cu o frunză de brusture și-a pus amprenta Freudiană pe caracterul lor de adulți. Explicația comportamentului lor hapsân o regăsesti cu certitudine în copilăria chinuită. Acum cică-s MARI DOMNI, mama lor de nesimțiți
11.   Tiotia Ninocica trimis de
(23 iul 2011, 17:11:30
K 71 vezi ca se indragostesc natasele de tine.
12.   Creta trimis de
(23 iul 2011, 19:54:53
bai kevin71,esti mortal! pe langa gandirea sanatoasa si aparent documentata, ai si niste exprimari pline de umor autentic. bravo! cat despre subiect...fiecaruia ii vine randul la un moment dat numai ca din pacate anii trec si cea mai mare parte a bolovanilor ramane. sanatate.
12.1  RE: Creta trimis de
(23 iul 2011, 20:30:02
wave Bun venit în comunitatea oamenilor cu BUN SIMȚ! Atât trebuie și este suficient! Studiile absolvite sunt irelevante în acest caz!
12.2  RE: Creta trimis de
(23 iul 2011, 20:38:59
Da kevin, esti un mark zuckerberg al sectiunii de comentarii.laughing
12.3  RE: Creta trimis de
(23 iul 2011, 21:02:02
Mulțam fain, sire, și-mi aduc aminte cu regret un incident temporal regresiv din vremea în care încercam să mă impun ca prezență forumistă!
Aș profita de acest spațiu de 2000 de caractere ca să expun următoarea teorie:
oare nu este păcat ca o anumită personalitate să se limiteze doar la a ieși din confortul elevației intelectuale dobândite prin certă cultură pentru a lansa câte un palid atac monopropozițional la adresa veteranilor forumiști? Și aici fac referire probabil la o greșită percepție asupra comentariilor zeității sale nordice Hagbard (evident că noi polimea nu am avut niciodată acces la mitologia nordică și prin extensie - germanică!)
Totuși, decât să am de a face cu exprimări de tip EMO-ETNO inspirate din avocalitatea și scrâșnetul consonantic al beizadelei bruxeleze - CF, DC, k, km, dp- prefer o opinie elaborată venită din partea unei persoane culte. dar care persoană refuză dialogul cu muritorii considerându-l înjositor pentru stadiul de emancipare dobândit.
La care aș adăuga o pildă în limbaj grosier:
„ la poarta raiului, în fața trialului lui Sf. Petru se prezintă o koorvă și o fecioară. după cântărirea faptelor și a inimilor, sf. Petrisor emite sentința (def. și irev.):
„ -Tu măi koorvo, mergi în rai la dreapta Unului! tu măi fecioaro, mergi în iad să-ți ispășești neîmplinita vieții.”
La protestele vehemente ale virginalei defuncte, Sf. Petru replică:
„Proastă ai fost, în iad să stai,
Dumnezeu ți-a dat s-o dai
Nu să prindă mucegai”
12.4  RE: Creta trimis de
(23 iul 2011, 21:06:57
Hagbardule, înțelegem că matale ești peste media noastră a powleților postaci indignați de nedreptățile societății contemporane, dar din acuzația dumitale că aș fi tezist înțeleg că matale ești un vizionar care poate emite concepte noi ce pot deveni soluții viabile. Noi doar dezbatem bătând apa-n piuă pe margine unor idei gata enunțate. Domnia ta în schimb poți realiza CONCEPTE NOI!
Pe cale de consecință, vă rugăm, noi muritorii cei ignoranți, coborâți din turnulețul de fildeș în care sălășuiți și luminați-ne! Emiteți opinii pe care mai apoi să încercăm să le dezbate, din perspectiva nemerniciei noastre de câini turbați!
Hai te rugăm noi, Oamenii cu Bun Simț, coboară între noi și propune-ne o IDEE!
Altminteri la ce ți-ar mai folodi vasta cultură dobândită dacă ea nu este pusă în slujba comunității, dacă ea nu produce consecințe comportamentale modelând teorii și modele sociale.
Țtii ce s-a întâmplat cu prințesa care s-a izolat în turnulețul de fildeș nemulțumită de calitatea pețitorilor?
Îți spun eu: A MURIT NEF_UTUTĂ!

13.   .... trimis de
(23 iul 2011, 23:32:20
Nita daca a fost prost si credul, asa ii trebuie...
Altceva nu inteleg insa. Cum se face ca o plangere penala din aprilie este deja in curs de solutionare in iulie (oare nu pentru ca "riclamatul" nu e portocaliu?) . Eu stiu de o plangere penala facuta de aproximativ 60 de oameni impotriva unui primar portocaliu inca din octombrie 2010 si nimeni nu s/a chinuit sa solutioneze dosarul, asa incat acesta continua sa /si bata de joc de tot ca doar mai e inca la putere. Speram ca pentru putin timp.
13.1  RE: .... trimis de
(24 iul 2011, 00:07:34
star Da s-o crezi matale, Michaelă, că o să stau eu toată noaptea ca să semnez autografe!
Sâmbăta de obicei am program de motăneală! Asta doar în situația în care My Lady nu mere a dooa zi la beserică.
Ceea ce face trei stămâni dintr-un month!
A patra mi-i destinată mie, dar degeaba că stau ca prostu și mă uit la semafor!
Da stai așa că văd că e lumina aprinsă la... vecina!
Hai pa! ne mai auzim prin scrisori!wave
14.   A star is born trimis de
(23 iul 2011, 23:59:12
Sa traiesti KEVIN71, stralucire maxima!happy
14.1  RE: A star is born trimis de
(24 iul 2011, 00:09:00
Monitoare! coboară un pchicuț comentariul că greșii gaura!rolling on the floor
15.   * trimis de
(24 iul 2011, 07:54:12
E mai plăcut ( şi mai uşor îmi vine )
Să mă ,,informez’’ din ,,comentarii ’’
Oricum .. e fad articolul în sine
Vivat postacii ! viva admiratorii !!!kiss
15.1  RE: * trimis de
(24 iul 2011, 09:58:03
thumbs up ' neața ΑΒΓΔ-are!
Ci bântui pi forumuri așa di dimineață?laughing
15.2  RE: * trimis de
(24 iul 2011, 10:35:20
Invatza ma fraiere sa vorbesti frumos...ma refer la comentariile de mai sus..Ma mir ca te mai lauda unul altul..Oricum nu mai ai scapare..
15.3  RE: * trimis de
(24 iul 2011, 10:38:35
Nu aveti somn?Oare Costelus al nostru e treaz ori zace mort dupa ciolhanul de aseara?Acum cred ca rade ca au pus toti botul la cioacele spuse da monitor.Ce cacialma trage baietasul asta nkavedist .S-a dus la Parerea mea sa bage fitile si sa-si linga ranile . ☭  si gâții mader!
16.   Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 10:43:32
En garde!k 71 acum sa te vad a sosit haita de lepre(15.2)sa te muste de cur.
17.   Uau! Uau! Dur dur d’etre bebe! trimis de
(24 iul 2011, 10:55:28
Nu-i bat după chiolhan ci stă și plânge de –aseară. Da nu plânge fiindcă s-ar fi chișăt pe el și n-are cin’ să-i schimbe pampersu’ ci din cauza CENZURII samavolnice pe care i-o aplică doar lui Monitorul de Suceava!
Evident că prostul nu-i implinit sufletește decât dacă-și etalează IQ-ul subunitar. De unde să știe costeluș că aici nu ești la antena 1 să-ți publice dintr-o clipită primele 30 de pagini din lucrarea aia de doctorat cu tema „fecundarea in vitro la termitele africane!”. Aicea la monitorul trebe să cunoști o țâră de meserie astfel încât în 200 de caractere să spui scurt care-i meciul. Altminteri softul nici măcare nu te avertizează că s-a terminat tarlaua și-ți trimite textul exact acolo unde se duc norii când se duc.
Da lasă că stă acuma costeluș la tastatură și scrie un drept la replică dat naibii care o să-l vedem publicat dzâlele următoare.Redactarea textului este asigurată de un cvartet suin alcătuit din costel – tehnodactilograf, maria care dictează lovindu-l pe costel cu poșeta-n cap, camellia care verifică ortografia și punctuația croindu-l pe costel cu tocul de la papuc și cezara care răspunde de alineat și așezarea în pagină și care il trage de urechi pe costel concomitant cu altoirea unor perechi de palme peste obrăjorii porcușorului.
18.   KGB-FSB tăț pentru unu șî unu pentru tăț! trimis de
(24 iul 2011, 10:57:58
Pașol na turbinca vidma ciorti!
Pe cine ameninți băi lepădătură?
Ia șoptește la neica secretul focului!
19.   Fetita cu chibriturile trimis de
(24 iul 2011, 13:21:39
Pute-al dracului a petlite albastre pe aici.Acum ca s-a starnit rahatul sa vedem unde bate vantul.Prometeul ☭& de securist imputit ce esti(15.2).Roaga-te sa nu mai vina vreo viscoala de decembrie ca o sa-ti infigi singur baioneta in cur.Remember Otopeni!Dumnezeu sa va ierte, copii nevinovati!
19.1  RE: Fetita cu chibriturile trimis de
(24 iul 2011, 13:31:54
Nu se știe ca pământul
Din ce parte bate vântul!

Le-a intrat târșa-n kour la melițieni!
S-apropie ziua judecății ... pământene?
Vine ' Pocalipsa păcălicilor?
Atcați în haită toți pentru unu și unu pentru toți?
În 89 ați scăpat în dosul băștii lui ILICI!
Sau au fost miloși cei dindărătul cătării ce vă viza pe voi, gândindu-se că sunteți și voi oameni și aveți copchii de crescut acasă?
O dată vede nașul putza finului!
OMNIA IN TEMPORE!
PĂZEA!
19.2  RE: Fetita cu chibriturile trimis de
(24 iul 2011, 15:27:45
hmmmmm:))) Nasul ilici a inceput cam des sa vada putzulica finilor in ultimul timp Probabil se termina osul=))
20.   LUNGITI CIOLANUL S-AU MICSORATI HAITA trimis de
(24 iul 2011, 21:33:50
JAFUL SILVIC ,JAFUL DIN ZONELE MINIERE ,CIURUCURI SECU-KGB PASTRATE IN FUNCTII PUBLICE TINERI COMPETENTI PLECATI IN STRAINATATE ,-UN PAS SPRE DECIMAREA POPORULUI ROMAN
21.   Cinderella din coteț trimis de
(24 iul 2011, 23:20:41
:@) :@) :@) :@)
Dar nu-i găsesc CV-ul lui madam Alioaie și pace. Mai degrabă obții dosarele purcelușilor de la CNSAS decât să desfaci CV-ul madamei PIGnătescu de pe site-ul ofticoșilor de la USV.
Nu știți cine-i madam Alioaie? Îi fata cea urâtă și grasă a lu moș Alioaie pe care a pețit-o costache.
Da ceva-ceva tot o ieșit: cică într-o hotărâre a senatului USV din 2009 se aprobă prelungirea perioadei pentru studii doctorale pentru 2009/2010. Printre beneficiari madam Piggy care cică-i înmatriculată (era să spun crotaliată) la FF încă din anul 2005.
Amu-i 2011 și râtanca tot doctorandă-i, așa cum rezultă de pe site-ul USV.
Cât fac aiștea doctoratu' , uăi? cine poa' să-mi zică? sau merge și așa că doară ce ne interesează e foncția renumerată după buget de lector universitar.
idea gata uăi, m-am prins, nu-mi mai trebuie nici un răspuns! La anu', în 2012 termină și ea doctoratu' ca să facă taman cei 7 ani în care barbac-su o chiulit de la facultă! Are șoriciu finuț purcicuța, face treaba asta din solidaritate conjugală ca să nu-l pună pe costache într-o lumină inferioară!dancing
Dacă pe urmă capătă costache un complex de inferioritate, suferă naibii vreo depresie și se apucă să se asomeze singur? Cine o mai scarpină între urechi și pe burtică pe madam PIGnătescu?thinking Doamne feri că p-ormă dă vro pestă peste ea sau vreo turbare, iese din pădure printre săteni și se apucă la sfârtecat cu colții de gâturile răzeșilor?doh
:@) :@) :@) :@)
22.   IGNATESCU & PC trimis de
(25 iul 2011, 01:02:08
Problema e ceva mai dificila decat pare.
Va rog sa va aduceti aminte ca fam. Ignatescu a ajuns la conducerea PC prin scandaluri si defaimari, fostul presedinte fiind Ovidiu Elisei, cade a plecat cu totul din partid la acea vreme (chiar nu mai stiu anul...)
Apoi trebuie sa va mai aduceti aminte ca Antena 1 Suceava era si ea intr-un fel de litigiu, peste care acelasi domn Ignatescu s'a bagat ca musca in hazna....
Trebuie sa recunoastem, de altfel, ca talentul lor de persuasiune si convingere nu este unul de ignorat.
Astfel, prin Antena 1 Suceava (ca afacere) au reusit sa se lipeasca de Voiculescu, apoi au reusit sa se debaraseze de Elisei si in acelasi timp puneau bazele unui "mic imperiu"..... Doar ca pe hartie totul parea simplu, si apoi......
Tora Carugadoga e o firma de transport, care detinea initial 2 capuri de TIR, apoi 1... apoi nici unul...... pentru ca banii trebuiau investiti in fabrica de imagine Antena 1 Suceava.
Doar ca priceperea lor in ale televiziunii a dus la inchiderea postului, falimentarea firmei, pierderea licentei, inclusiv piedredea licentei pentru emisie in Suceava de catre Intact LOL (chiar sunt destructivi).....
Aproape ca au nenorocit carierele media a mai multor oameni de calitate din sector.... au ramas cu muuulte datorii.... i-au facut pe altii sa falimenteze (vezi si cazul de mai sus), etc.
Acum, pentru a va face pe toti sa va simtiti mai bine, va zic faptul ca paratorul loveste la momentul potrivit, cand inamicul e jos LOL. Si zic asta deoarece in mai-iunie, daca nu ma insel, familia Ignatescu a ramas fara minunata vila din Ipotesti din motiv de..... da! ati ghicit.... sechestru!!!
Nu e bine sa te bucuri de raul altuia dar ei chiar o merita.

ps: am avut (ne)placerea sa lucrez direct cu familia Ignatescu timp indelugat pe mai multe domenii, toate falimentate sau in prag de faliment.
23.   Costelus si KGB trimis de
(25 iul 2011, 01:29:09
Va rog insistent sa nu mai subestimati faimoasa institutie a KBG sau NKDV si sa-l supraestimati pe Costache prin alaturarea lor in aceeasi fraza.
IQ'ul lui este mai mic decat altitudinea Olandei, conditia fizica a domniei sale o puteti constata si voi si sunt convins ca la capitolul limbi straine e zero, chiar si la rusa. Si cei 47 de ani ai lui cred ca e cam tanar pentru o pregatire sovietica.
Asa ca, revin, ii acordati muuuult prea mult credit incadrandu-l in armatele rosii.

Pentru informarea domniilor voastre:
 ☭  ☭ www.ziare.com/articole/costel+ignatescu
 ☭  ☭ www.firme.info/tora-carugadoga-servcom-srl-cui3663644/
 ☭  ☭ www.antitepari.ro/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=79550&Itemid=0
 ☭  ϑ
24.   Comentariu trimis de
(10 aug 2011, 14:20:52
Sunteti taaari de toot la comentarii. Mi-am descretit frutea si am ras in hohote. Publicati dom-le ceva... orice ..sa rada si altii .. Sunteti buniiii sau ... buni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei