Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iul 2011 - Anul XVI, nr. 172 (4770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Fostul luptător Maximilian Croitoru, cercetat pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul luptător de la Local Kombat şi campion al Irlandei la Muay Thai, suceveanul Maximilian Croitoru (41 de ani), zis „Max”, este cercetat pentru tentativă de omor, dosarul agresiunilor de miercuri seară, de la Şcheia, fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Starea lui Gheorghe Pavel, în vârstă de 49 de ani, unul dintre cei doi bărbaţi băgaţi în spital de „Max”, este foarte gravă, ne-au mărturisit, ieri, surse medicale.

Deşi a fost transferat, joi după-amiază, cu un avion ambulanţă, la Spitalul Universitar Bucureşti, pacientul băgat în comă de fostul luptător este în continuare în stare critică, iar şansele de supravieţuire sunt tot mai mici.

Între timp, Maximilian Croitoru se află în continuare internat în Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Cealaltă victimă, Nicolae Grădinaru, în vârstă de 59 de ani, s-a externat ieri din secţia de ORL a Spitalului Judeţean Suceava.

Miercuri seară, în jurul orei 21:30, Maximilian Croitoru a ieşit gol puşcă în faţa vilei sale de pe strada Cetăţii din Şcheia şi a început să atace oameni şi maşini.

 „Se afla într-o stare de surescitare extremă, era incoerent în vorbire şi în gesturi, nu mai recunoştea pe nimeni”, explică poliţia.

Gheorghe Pavel, care locuieşte câteva case mai încolo, trecea cu maşina prin zonă. Fostul luptător de Local Kombat l-a scos din maşină şi l-a snopit în bătaie.

Apoi s-a năpustit asupra unui alt bărbat, Nicolae Grădinaru, care venise în vizită la rudele sale.  

„Striga că vrea să mai omoare pe cineva. M-a lovit, m-a pus jos şi m-a călcat cu picioarele pe gât. M-am lovit la cap şi mi-am pierdut cunoştinţa...”, mărturisea  Nicolae Grădinaru.

Mai multe maşini de pe strada Cetăţii au fost avariate, Maximilian Croitoru fiind imobilizat de poliţişti şi jandarmi şi dus direct la Psihiatrie.

Reacţia extrem de violentă a celui care în 2003 era printre primii luptători români din galele de Local Kombat este de neînţeles pentru toţi cei care l-au cunoscut şi care îl caracterizează drept un tip echilibrat, politicos, care nu consuma alcool, nu făcea scandaluri şi avea o viaţă sportivă, mergând zi de zi la antrenamente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul luptător Maximilian Croitoru, cercetat pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 7260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 12 voturi
Fostul luptător Maximilian Croitoru, cercetat pentru tentativă de omor3.5512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Caldura mare trimis de
(23 iul 2011, 14:16:55
Din datele prezentate acest specimen era foarte inferbantat de aceea consider ca trebuie dus la racoare pt multi multi ani,pana se raceste definitiv.
2.   PT ZAZA12 !!! trimis de
(23 iul 2011, 22:33:28
Se vede ca n-ai citit articolul de ieri. Esti varza ! Scuza ca iti spun,dar esti penibil si rasc oamenii care se bucura de necazul altuia. Oare familia dmv. ar fi fericita ( sa te gandesti bine ) daca tu ti-ai pierde memoria si ai intra in necazuri de genul? oare ar fi fericita? Tu crezi ca de minte luminata a esit in strada ? A cazut intr-o depresie cu siguranta si sa ne fereasca Dumnezeu pe toti . Era un ex. de omsad nu bea,nu fuma si era foarte respectuos. Asa ca cei care nu ganditi inaite sa stiti cazul /ori sunteti dusmani sa va limitati a face comentarii..nu se stie niciodata cand te loveste raul. Cat despre Max si cel din spital (Pavel), Dumnezeu sa-i insanatoseasca si sa-i apere de rele. Sa invatam sa fim mai buni . Judecata si razbunarea este doar arma Domnului .
3.   Pochemon trimis de
(23 iul 2011, 22:57:01
toti il lauda ca a fost un baiat bun dar ce ne facem fratilor ca cel care e in spital a fost un om de milioane care nu a suparat pe nimeni niciodata cu nimic ce vina are omul oare ? l-a distrus pe el si pe toata familia lui
4.   Comentariu trimis de
(23 iul 2011, 23:21:05
Ai dreptate " POCHEMON ", dar am zis ca imi pare rau si pt el (Max ), si pt. d-nul acela Pavel. Oricine poate cadea intr-o depresie ..poate si eu ...si tu ...si orice ,dar ce facem ? stam sa judecam un om bolnav? care a cazut psihic? Tre sa ne rugam si sa zicem asa ''sa ne fereasca Dumnezeu de luarea mintii si de asa necazuri ''. Sa-i lasam pe cei care se ocupa de caz sa judece .
5.   Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 02:10:05
CITITOR1CITITOR: cum te-ai fi simtit sa fi fost tatal tau cel batut? sa il vezi jos mort si plin de singe?
6.   Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 08:47:26
dmv. d-nul 'DANI09'' cum te-ai fi simtit sa fi fost tatal tau cel vinovat ? deja intrebarile astea duc in penibil. Eu sunt doar amic cu Max si imi pare rau . Sa nu va imaginati ca sunt prieten/neam ceva,dar imi pare rau de necazul unui om . Dar din pacate rautatea,invidia (cine stie ) nu se opreste niciodata. D-nul '' DANI09'' de ce n-ai dat un comentariu de genu ? cine e vinovat sa plateasca ,iar cel din spital sa se insanatoseasca. Daca maine pateste fratele /tatal tau asa ? Tot raul se intoarce fratilor. Am impresia ca dmv. credeti ca il laud pe MAX. de ce a facut ,dar fratilor nu-l laud , nu-i bine ce a facut ,dar ce sa-i cerem daca Bunul Dumnezeu i-a luat mintea? doar imi pare rau . Rusine celor rautaceosi !!! Sanatate celui din spital si lui MAX.
6.1  RE: Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 10:28:18
Alooo!!care "dumnezeu" i-a luat mintea???Poate cel caruia i s-a inchinat prin ringuri si salile de sport pana acum...Ce semeni aia culegi.. Mai gandeste putin inainte sa scrii...
6.2  RE: Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 12:21:34
Dar cui i s-a inchinat prin ringuri sau salile de sport? Crezi ca in salile de sport sunt altare cu lumanari pentru diavol.. sau ce crezi?laughing))
Esti praf... ce duma de  ☭ , treci pe la o sala sa iti scoti mitul asta din cap
6.3  RE: Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 20:31:30
Andreyul, te rog să-i dai „muschetarului” powlii (all4tech pardon all4 one) o pereche de bocanci în guriță și pentru mine. Eu sunt un picuț ocuoat cu Cronicile din Narnia!
P.S. nu e fetiță ci e un băiețel de 22 de ani, grăsuț, blonduț și bucălat care se uită încruntata în poza de la profilul Facebook!
Cred că simte nevoia unei micuțe sodomizări așa că îndeobște se bagă în seamă prin locurile unde se adună băieții cei mari care fac cu putza și altceva decât pipi!
7.   Hmmm trimis de
(24 iul 2011, 12:04:03
satana ia luat mintea
8.   In cunostinta de cauza!!!! trimis de
(24 iul 2011, 12:26:09
il cunosc exagerat de bine pe max!stiu ca in familia sa(mama si fratele)au fost diagnosticati cu schizofrenie.cand l-am cunoscut in 2003, era un barbat cum putini sunt(sincer!!!!),dar stresul si anturajul l-au adus la starea asta,incat sa i se declanseze si lui aceasta boala ereditara.din 2009, nu am mai vorbit,cand el era deja intr-o stare,pe care eu nu o intelegeam(chiar el imi zicea ca probabil innebuneste).cumplit!!!!sunt indignata ca actuala prietena nu a facut nimic, cand a vazut ce stari avea(uneori era foarte deprimat, nefericit,dar fiind barbat, luptator, el se interioriza).imi pare foarte rau.apropo...cautati pe google ce inseamna SCHIZOFRENIA!!!!si o sa intelegeti.toata munca lui a fost in zadar(sala, afaceri,casa etc).Credeti-ma ca l-am cunoscut un om extrem de calm,echilibrat, dar si anturajul i-a accentuat starea bolii.in iulie 2009 deja mi se parea ca nu mai gandeste asa cum l-am cunoscut,dar dupa 2 ani.......si nemultumit personal.TREBUIA SPRIJINIT!!!!!!
9.   Pt. ALL4ONE si cei care manaca ...din gura trimis de
(24 iul 2011, 14:54:23
ALL4ONE - RUSINE!!!!! Vb. si nu stii ce .:):):)) pai se vede ca n-ai calcat in viata ta intr-o sala de sportlaughing) cu atat mai putin intr-un ring de lupte. Cand ai sa castigi un titlu in Irlanda de capion si multe alte trofee/premii sa te trezesti sa vorbesti. el isi dedica jumatate din activitate sportului si bravo lui. Sunt mandru de un roman care ne-a reprezentat in occident ,dar tu d-nul ALL4ONE ce ai facut pt tara asta? stiti sa stati sa barfiti,sa mancati ciuperci si sa va bucurati de necazul altuia. Daca era un rau si nu muncea (antrenandu-se ) ,nu ajungea capion si nu isi face asa o casa de frumoasa. Voi astia care comentati ,dar care comentati fara sa aveti habar ...ce aveti mai presus de acest om bolnav ? din nefericire bolnav psihic. ce? Cu privire la ''oprieteneveche'' sa stii ca ai dreptate si era cam abatut ...l-am salutat acuma o luna maxim si era putin suparata ,dar nu stii ce avea in suflet. Cat despre partea peronala /sentimentala nu prea era multumit...creca nu era fericit si toate adunate au dus aici . PACATsad. Sanatate multa si lui d-nul de la spital ( Pavel ) si lui Max.Iar cine se bucura de asa necaz /suparare sa pateasca si ei . Dumnezeu ma ierte,dar sunt satula de atatea rautati .
10.   Comentariu trimis de
(24 iul 2011, 14:58:17
''ALL4ONE '' am 2 fetita si au papusi multe . nu vrei sa-ti imprumut si tie sa te joci ? daca nu stii cu ce ce mananca sala si luptele poate iti plac papusile si jocurile de fetitelaughing))
11.   Da trimis de
(24 iul 2011, 15:41:33
rautati rautati dar a bagat in spital 2 oameni nevinovati
12.   Pentru "O VECHE PRIETENA" trimis de
(24 iul 2011, 19:19:05
"Mintile stralucite discuta idei.Mintile luminate discuta evenimente.Mintile "scurte" discuta oamenii!" - Eleanor Roosevelt. Cam atat pot sa spun....Nu consider ca subiectul acestui articol este viata personala a luptatorului si a prietenei sale. Se relateaza doar o situatie regretabila, posibila a ni se intampla fiecaruia dintre noi, la un moment dat.Din pacate nu suntem nici in masura si nici autorizati sa emitem cugetari de valoare despre viata celor doi, despre vina unuia sau a celuilat ...si, mai mult, realitate verificata, adevarul este mereu undeva la mijloc. Cum nici unul dintre noi nu suntem detinatorul adevarului absolut, iar informatiile obtinute cu multi, multi ani in urma, nu cred ca ne autorizeaza sa devenim "judecatori". Apropo, prietena veche, de unde stii ca prietena lui nu a facut nimic? Te bazezi tot pe informatiile din 2003 sau 2009? Si daca tot ai simtit ca nu e bine in 2009, de ce n-ai facut ceva sa il ajuti? Sau nu ti-a acceptat ajutorul? Sau poate nu ti-a suportat prezenta si sprijinul? Stau si ma intreb... acest comentariu se contituie intr-o refulare a frustrarilor acumulate de o femeie refuzata?Sunt f multe intrebari...la fel de multe ca si cele legate de intamplarea nefericita din viata celor trei oameni implicati in acesta situatie regretabila?! In rest toate bune si sa speram ca totul va fi bine pentru toata lumea ....
13.   Comentariu trimis de
(25 iul 2011, 19:14:30
Citesc de 2 zile comentariile de pe forum si nu pot sa nu ma mir...ca pe Max l-a parasit iubita,ca a facut o depresie,ca sa-i dea Dumnezeu sanatate...asa o fi ,dar eu as vrea sa stiu,cine dintre cei ce-l "inteleg" asa tare pe Max ar avea curajul sa spuna sotiei luiPavel,care este de 5 zile in coma la Spitalul universitar din Bucuresti,ca Max sufera chipurile ca l-a parasit iubita? Sau sa le spuna copiilor care au acum cosmaruri ca ,nu-i nimic ca l-ati vazut pe tata macelarit fara vina sub ochii vostri,saracul Max sufera si vezi Doamne,si-a dedicat jumatate de viata sportului si a castigat trofee pt tara.Pavel are 6 copii din care 3 sunt studenti,si sotia lui este bolnava de inima,cu ce-i ajuta pe ei trofeele lui Max daca tatal lor va ramane cu sechele de pe urma traumatismului craniocerebral? si nu va mai rugati atata pentru sanatatea lui Max,ca o schizofrenie,mai ales ereditara ca a lui,nu se vindeca niciodata,ci se trateaza in centre de specialitate,unde ar trebui sa stea si el de acum.Ca eu in locul vecinilor martori la incident,n-as avea curajul nici sa mai merg dupa o paine,daca el se intoarce acolo,ca starea celor cu schizofrenie e foarte labila,acum sunt ok,si-n 2 minute iti dau cu ceva in cap si te omoara.Aici e valabil proverbul CINE SE BIRUIE PE SINE E MAI TARE DECAT CEL CE BIRUIE CETATI.Sanatate la toata lumea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei