Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iul 2011 - Anul XVI, nr. 172 (4770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea "Draga mea prietenă", difuzată din 8 august pe Kanal D

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea "Draga mea prietenă", care va fi difuzată pe Kanal D, începând din 8 august, de luni până vineri, între orele 10.00 - 12.30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Emisiunea "Draga mea prietena" va avea un caracter interactiv. Temele predilecte ale emisiunii vor fi sănătatea, nutriţia, educaţia, viaţa de familie şi cea a comunităţii. Din platoul emisiunii nu vor lipsi vedetele, fie că vin din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului sau al televiziunii. Şi ştirile mondene ale zilei vor fi abordate în emisiune, dar dintr-o perspectivă socială.

"Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor şi abia aştept opiniile lor despre «Draga mea prietenă». Sper că în această emisiune, cei care ne privesc să găsească răspunsuri la multe dintre întrebările pe care şi le pun", a declarat Gabriela Cristea Toader.

De asemenea, telespectatorii Kanal D vor face cunoştinţă la "Draga mea prietenă" cu oameni necunoscuţi marelui public, dar care au realizat lucruri importante în domeniile în care activează. "Este important să ne recunoaştem valorile, iar oamenii pot afla cine sunt acestea cu ajutorul nostru. Emisiunea «Draga mea prietenă» îi va face cunoscuţi pe acei anonimi excepţionali, de care cu toţii ar trebui să fim foarte mândri", a declarat Andreea Godeanu, producătoarea emisiunii.

Un loc aparte în economia show-ului va fi atribuit rubricii culinare. Bucătarul Cristi Văduva o va provoca zilnic pe Gabriela Cristea să-şi pună la bătaie talentul culinar, iar invitaţii emisiunii, publicul şi telespectatorii vor avea ocazia să asiste la pregătirea bucatelor, se mai spune în comunicat.

Gabriela Cristea a devenit cunoscută după ce a prezentat cinci sezoane ale emisiunii "Noră pentru mama" la Kanal D. În ultima parte a celui de-al cincilea sezon, emisiunea "Noră pentru mama" a fost prezentată de Mirela Boureanu Vaida.

Pe de altă parte, în 15 iulie, Antena 1 a anunţat că a cumpărat reality show-ul matrimonial "May I call you mom", care va fi difuzat din toamnă pe postul de televiziune şi va fi prezentat de Mirela Boureanu Vaida. Formatul "May I call you mom" a stat şi la baza emisiunii "Noră pentru mama", difuzată pe Kanal D.

Televiziunea Kanal D este deţinută de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

În prezent, acţiunile Kanal D în România sunt deţinute în proporţie de 20% de grupul media Ringier. Ringier AG a anunţat, în ianuarie 2007, că va prelua 25% din Dogan Media International. Ulterior, s-a semnat un acord între compania elveţiană şi Dogan Yayin Holding A.S. La începutul lui martie anul acesta, Dogan Media International SA şi-a majorat capitalul social cu 25,5 milioane de lei, acţionarul principal al societăţii - Dogan Media International GmbH - mărindu-şi participarea până la aproape 80%, în timp ce Ringier a rămas cu circa 20%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriela Cristea va prezenta emisiunea "Draga mea prietenă", difuzată din 8 august pe Kanal D.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gabriela Cristea va prezenta emisiunea "Draga mea prietenă", difuzată din 8 august pe Kanal D5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei