Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2011 - Anul XVI, nr. 65 (4663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul

Kylie Minogue a dorit să îşi exprime sentimentele faţă de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, pe care l-a sărutat în faţa miilor de spectatori prezenţi la concertul pe care artista australiană l-a susţinut, weekend-ul trecut, la Barcelona, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa se afla pe scena sălii Palau Sant Jordi din Barcelona în momentul în care şi-a întrerupt evoluţia şi a început să se adreseze în limba spaniolă publicului prezent la eveniment.

"Sunt foarte fericită că familia este cu mine, aici, în această seară. Mă refer la o persoană specială: băiatul meu Cupidon", a declarat artista.

Cântăreaţa a început să îl caute cu privirea pe iubitul ei spaniol, ascuns în mulţime, care îi adresa, la rândul lui, artistei australiene o serie de săruturi de la locul în care se afla.

Însă Kylie Minogue nu s-a mulţumit doar cu atât şi a cerut un sărut adevărat - invitându-l pe iubitul ei să vină în faţa scenei, unde s-au sărutat în faţa miilor de fani care au început să aplaude.

La începutul show-ului, Kylie Minogue a interpretat piesa "Cupid Boy", în timp ce Andres Valencoso, pe jumătate gol, apărea pe câteva ecrane uriaşe din spatele artistei.

În cadrul turneului "Aphrodite: Les Folies", care a debutat cu un concert susţinut în februarie în Danemarca, Kylie Minogue va susţine 36 de show-uri în Europa.Turneul va ajunge în luna aprilie în Asia şi va continua cu alte 17 show-uri în Statele Unite.

În timpul turneului mondial "Showgirl" din 2005, cântăreaţa australiană a fost diagnosticată cu cancer mamar şi a fost nevoită să anuleze restul reprezentaţiilor programate, pentru a începe imediat şedinţele de chimioterapie.

Vindecată de cancer, Kylie Minogue a revenit în fruntea topurilor muzicale internaţionale, odată cu lansarea albumului "Aphrodite". Primul single lansat de pe noul album a fost "All The Lovers", iar în prezent artista promovează cel de-al doilea single, intitulat "Get Out of My Head".

Într-un interviu acordat recent revistei Glamour, Kylie Minogue a vorbit despre povestea ei de dragoste de peste doi ani cu modelul spaniol Andres Velencoso, în vârstă de 33 de ani, pe care o consideră "cea mai împlinită" dintre relaţiile sale, după ce, în trecut, se simţea atrasă de "personaje cu personalităţi complexe".

Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care au impus-o în topurile din lumea întreagă -, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul turneului său KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul.
 Vizualizări articol: 326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue s-a oprit în mijlocul unui concert pentru a-şi săruta iubitul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei