Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 ian 2011 - Anul XVI, nr. 23 (4621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale

Charlie Sheen a fost spitalizat de urgenţă joi, la Los Angeles, actorul american acuzând dureri violente în zona abdomenului, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de AFP.

"Tot ceea ce ştiu este că avea dureri mari în zona abdomenului şi a fost nevoie să fie spitalizat", a declarat purtătorul său de cuvânt, Stan Rosenfield, confirmând astfel informaţia publicată de site-ul TMZ.com potrivit căreia Charlie Sheen a fost transportat la spital cu o ambulanţă joi, la ora locală 07.00.

Privind speculaţiile din presă potrivit cărora actorul ar suferi de o hernie, purtătorul de cuvânt a declarat: "A fost diagnosticat deja cu hernie, iar persoana care a sunat la serviciul de urgenţă a spus că el avea dureri grave în zona abdomenului cauzate de această hernie".

Totodată, el a dezminţit informaţiile apărute online potrivit cărora Charlie Sheen ar fi fost spitalizat din cauza unei supradoze de droguri sau ar fi în comă.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cel mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men" şi "Spin City". În mai 2010, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii de la postul de televiziune CBS.

Totuşi, presa mondenă scrie frecvent despre problemele sale conjugale şi de sănătate.

Charlie Sheen a cerut, pe 1 noiembrie 2010, divorţul de Brooke Mueller, punând capăt celei de-a treia căsnicii, marcată de o condamnare pentru agresiune comisă anul trecut asupra soţiei sale. Charlie Sheen, fiul actorului Martin Sheen, a mai fost căsătorit, timp de un an, cu Donna Peele, iar cea de-a doua sa soţie este Denise Richards, cu care a fost căsătorit între anii 2002 şi 2006 şi cu care are doi copii, Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani.

Controversatul star a fost internat în octombrie anul trecut după ce a fost descoperit de poliţiştii beat şi vorbind incoerent, într-o cameră complet devastată din Plaza Hotel din New York. Agentul său de presă a declarat atunci că acesta a avut o reacţie alergică la nişte medicamente. Actorul nu a fost arestat şi nu a fost depusă nicio plângere împotriva sa. De asemenea, la jumătatea lui ianuarie Sheen a provocat o amânare a filmărilor pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", după ce a fost diagnosticat cu o infecţie destul de gravă la nivelul urechii interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, spitalizat de urgenţă din cauza unor dureri abdominale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei