Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 ian 2011 - Anul XVI, nr. 23 (4621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expansiune

Lucrările pentru cel de-al doilea magazin LIDL din Suceava încep în primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, concernul german Lidl & Schwarz, care deţine şi reţeaua de magazine Kaufland, se pregăteşte să intre puternic pe piaţa suceveană cu reţeaua de magazine de tip discount LIDL.

Astfel, după ce anul trecut au demarat lucrările la amenajarea unui magazin LIDL în zona Maraton, la intrarea în Obcini, dar pe teritoriul comunei Şcheia, anul acesta, din primăvară, LIDL va începe lucrările la un al doilea magazin, pe un teren situat la ieşirea din Suceava spre Botoşani, în dreptul ultimului bloc turn.

Acolo a fost prima variantă pe care au mers cei de la LIDL la începutul anului 2009, când au vrut să îşi extindă reţeaua prin amenajarea unui supermarket în Burdujeni, cel mai mare cartier al Sucevei. Atunci au fost făcute toate demersurile necesare începerii lucrărilor de construcţii a centrului comercial, pe un teren cu o suprafaţă de peste 6.200 de metri pătraţi.

Construcţiile existente pe terenul respectiv au fost demolate, pentru a face loc viitorului magazin, dar investiţia nu s-a mai realizat. În prezent, terenul este împrejmuit, o parte din avizele de construcţii necesare sunt obţinute, în vreme ce altele au fost solicitate recent. Una din principalele condiţii care trebuie îndeplinite pentru a fi realizată construcţia noului supermarket este cea de deviere a unei conducte de gaz metan. Reprezentanţii firmei LIDL au solicitat deja avize de săpătură pentru lucrările de deviere a conductei de gaz metan, încât, după finalizarea lucrării respective, vor putea demara lucrările de construire a magazinului, care va atrage clienţi nu doar din municipiul Suceava, oraşele şi comunele din apropiere, ci şi din judeţul Botoşani.

 

Supermarketul LIDL din Obcini, programat să fie deschis în 2012

Magazinul LIDL de la intrarea în cartierul Obcini, care se  construieşte pe un teren de aproximativ 5.000 mp, va avea două niveluri şi o suprafaţă desfăşurată de 1.456,6 mp, fiind dotat cu parcare cu platformă, precum şi o serie de sistematizări rutiere care vor afecta inclusiv intersecţia Maraton.

Termenul oficial de finalizare a investiţiei este iulie 2012, dar intenţiile companiei germane sunt de a-l inaugura mai devreme, dacă nu la finele acestui an, cel târziu în primăvara anului 2012, în preajma sărbătorilor de Paşti.

În funcţie de cât de rapid vor începe lucrările şi la supermarketul LIDL din Burdujeni şi de cât se va pune accent pe construcţia sa, există şanse ca acesta să fie deschis aproape în acelaşi timp cu cel de la baza cartierului Obcini.

Valoarea medie a investiţiei într-un magazin LIDL de 1.500 mp – 2.000 mp, cum sunt cele de la Suceava, este de până la două milioane de euro. Potrivit unor date neoficiale, valoarea totală a fondurilor alocate de LIDL pentru extinderea în România depăşesc  150 milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările pentru cel de-al doilea magazin LIDL din Suceava încep în primăvară.
 Vizualizări articol: 1245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 11 voturi
Lucrările pentru cel de-al doilea magazin LIDL din Suceava încep în primăvară4.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare trimis de
(29 ian 2011, 13:26:20
Langa articolul acesta, in partea dreapta, apare un add cu "teapa cu galeata de portocale" data de un magazin din acelasi lant. Foarte frumos articolul platit langa add-ul platit si el, dar de alt lant. Tocmai s-a inchis Billa, tot in Burdujeni. Deci ... succes !
2.   ))))))))) trimis de
(29 ian 2011, 14:35:41
app de galeata cu portocale)))0 daca pui in raft un  ☭  si scri pe el ,, oferta,,, se omoara suceveanul pt al cumpara chiar daca nu;i trebuie daca e la oferta tre cumparatsi se vaita ca nu au bani,,,,, la frizerie daca ma duc , e plin de babe de 60,70 ani care stau la coada la coafat dar bani de madicamente nu au,,,,,proaste animale mai suntem , pana si stramosi nostri adica maimuta (cum spun cercetatorii) sunt mai civilizate decat noi
3.   PT EUGENICA...CU RESPECT SI SEMNUL INTREBARII... trimis de
(29 ian 2011, 22:16:45
NU CRITICA 'BABELE"CARE SE DUC LA COAFOR ..CA ORICUM SI TU O SA AJUNGI CA ELE SI DACA DE PE ACAM TE DUCI LA FRIZER - CUM ZICI - ASA O SA FACI SI CAND O SA FI BATRANA FIINDCA TIMPUL TACE SI TRECE,SI NU O SA UMBLI LA BATRANETE CA O CERSETOARE... FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SA INTELEAGA CA TREBUIE SA EXISTE O DEMNITATE IN TOATE SI SA NU SPUNA CUVINTE DOAR DE DRAGUL DE A NU TINE GURA INCHISA PT CA NU SE CUVINE...TREABA CU PORTOCALELE NU A FOST TEAPA DUPA CUM AI VAZUT SI TU PARERILE CELOR CARE LE-AU CUMPARAT SI AU FACUT SUC ...SAU LE-AU CONSUMT ASA PROASPETE.TE-AI LUAT DUPA PAREREA ZIARISTULUI SI RAU AI FACUT.SUCUL DE PORTOCALE E F. SANATOS IN COMPARATIE CU CELE EXISTENTE IN COMERT PLINE DE E-uri si tot felul de aditivi...cancer curat ! eu ma bucur cand vad ca oamenii carecumpara fructe in dauna porcariilor de sucuri care sunt adevarate otravuri...chiar si cele fara zahar..
4.   ??? trimis de
(30 ian 2011, 00:43:44
Fabrici nimic?
Faliment placut ii doresc!
5.   Sugestie trimis de
(30 ian 2011, 13:18:56
PT> IRISBUS. FABRICILE NU LE FAC NICI PRIMARIA NICI STATUL, LE FAC INVESTITORII
DACA NVESTITORUL CONSIDERA CA VREA SA FACA UN HIPERMARKET, E PROBLEMA LUI, BANII LUI, TU NU AI DE CE SA FI SUPARAT. IN SCHIMB POTI INVESTI INTR-O FABRICA, DACA VREI, EVRNTUAL IN UNA DE IMPACHETAT FUM CA SA NU-TI MAI DAI FUMURI PE NET.
6.   SA VA FIE RUSINE! JOS CENZURA! trimis de
(30 ian 2011, 14:42:56
DESI AM RESPECTAT INTOCMAI CERINTELE POSTARII AICI, MI-ATI CENZURAT INTOTDEAUNA OPINIILE. SA VA FIE RUSINE! NICIODATA NU AM CONSIDERAT CA AICI ESTE UN SPATIU IN CARE POTI FOLOSI LIMBAJE OBSCENE SAU DE ALTA FACTURA. SA VA FIE RUSINE, SECERA SI CIOCANUL SUNT SIMBOLURILE VOASTRE! IN SEMN DE PROTEST NU VOI MAI ACCESA NICIODATA ACEST ZIAR, EXISTA SUFICIENTE SITE-URI DE INFORMARE PENTRU SUCEVENI!
6.1  RE: SA VA FIE RUSINE! JOS CENZURA! trimis de
(30 ian 2011, 14:56:35
Si mie imi sterg comentariile - chiar daca nu contin nici limbaj urat nici acuze nejustificare, nimic ofensator. Este fix ca pe vremea celaalta ... incec incet il regretam pe Ceausescu, ceea ce este foarte grav ! A, ca va semnalez faptul ca articolele (unele) sunt pe lagna subiect - vezi articolul cu creditele pe care sucevenii si le platesc tot mai greu, asta e altceva. Presa profesionista la Suceava e mai greu de facut. Ca peste tot, cand ziarul in loc sa traiasca din vanzari el traieste din reclama politica platita. Iar pe net, in loc sa bage continut, pun reclame google care unele se potrivesc precum nuca in perete cu articolul - vezi chiar articolul acesta. Bafta si la mai mare !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei