Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2010 - Anul XV, nr. 194 (4485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea din cauza cancerului de care suferă

Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea din cauza cancerului la gât cu care a fost diagnosticat recent, actorul american confruntându-se cu riscul de a nu mai juca niciodată în filme, informează femalefirst.co.uk.

Medicii se aşteaptă ca recuperarea lui Michael Douglas să fie completă după tratament, însă l-au prevenit pe renumitul actor american asupra riscului de a nu mai juca niciodată în filme, după şedinţele de radioterapie şi chimioterapie pe care le va face în următoarele două luni pentru a elimina tumoarea descoperită în zona gâtului.

Starul în vârstă de 65 de ani va fi tratat într-o clinică din New York, iar potrivit unor surse din presa americană, medicii vor adopta o formă de terapie agresivă, pentru a nu fi obligaţi să recurgă la o intervenţie chirurgicală în zona laringelui.

Medicul Lawrence Tena, de la secţia de radiologie şi oncologie din cadrul Beth Israel Comprehensive Cancer Center din New York, a declarat pentru Fox News: "Atunci când un pacient face atât radioterapie, cât şi chimioterapie, în general, este vorba de o formă avansată de cancer. Însă, aproximativ 60-70% dintre pacienţi, chiar dacă au o formă avansată de cancer, supravieţuiesc".

Potrivit acestui medic, vestea bună este că cele mai multe cazuri de cancer al gâtului sunt localizate: "Cazurile localizate înseamnă că boala (cancerul, n.r.) nu s-a răspândit mai jos de claviculă. Organismul are capacitatea de a păstra cancerele deasupra claviculei. Este ceva care ţine de natura sistemului imunitar şi a sistemului limfatic. Dacă un caz este localizat, atunci el poate fi tratat".

În cazul în care radioterapia şi chimioterapia nu vor fi eficiente, Michael Douglas va trebui să fie operat şi va suporta o laringectomie parţială sau totală. În urma unei astfel de operaţii, actorul american ar putea avea o voce schimbată sau ar putea să îşi piardă vocea complet.

Medicii se aşteaptă, însă, ca Michael Douglas să se vindece complet în circa două luni, iar starul american a declarat pentru revista People că preferă să îşi păstreze o atitudine pozitivă: "Sunt foarte optimist". Aşteptând să înceapă tratamentul, actorul îşi petrece timpul alături de soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, şi de cei doi copii ai lor - Dylan, în vârstă de zece ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani.

Michael Douglas şi-a anulat toate apariţiile în public ce erau prevăzute pentru lunile următoare, inclusiv participarea la un forum în Hong Kong şi la acţiunile de promovare a celui mai recent film în care a jucat - "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule/ Wall Street: Money Never Sleeps".

Anul acesta nu a fost unul foarte bun pentru celebrul actor, fiul său, Cameron Douglas, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru posesie de heroină şi trafic de cocaină şi mari cantităţi de metamfetamină.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko din filmul "Wall Street", regizat de Oliver Stone. De altfel, actorul american şi-a reluat acest rol într-un nou film, intitulat "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule/ Wall Street: Money Never Sleeps", care a avut premiera internaţională în mai, la Festivalul de la Cannes.

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Douglas a primit, totodată, premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului de Film American, în 2009, dar şi un premiu Cesar onorific, în 1998, şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004.

De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Păcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1998.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea din cauza cancerului de care suferă.
 Vizualizări articol: 405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas şi-ar putea pierde vocea din cauza cancerului de care suferă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei