Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2010 - Anul XV, nr. 194 (4485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Courtney Love şi firma cu care se afla în proces pentru catalogul Nirvana au ajuns la o înţelegere

Courtney Love a încheiat un acord cu firma de management care i-a intentat proces pe motiv că artista americană nu i-a plătit comisioanele rezultate din vânzarea unei părţi din catalogul Nirvana, informează accesshollywood.com.

Firma de management London & Co i-a intentat proces cântăreţei Courtney Love, în 2008, cerând daune de aproape un milion de dolari (975.000 de dolari) şi plata cheltuielilor de judecată.

Courtney Love, văduva rockerului Kurt Cobain, a vândut, în 2007, o parte din catalogul trupei Nirvana contra sumei de 19,5 milioane de dolari. Artista a angajat firma pentru a se ocupa de afacerile sale, urmând ca aceasta să primească 5% din toate veniturile pe care Courtney le obţine, potrivit reprezentanţilor companiei.

Potrivit documentelor oficiale obţinute de Access Hollywood, avocaţii cântăreţei şi companiei London&Co. l-au contactat pe judecătorul care se ocupa de acest caz pentru a-l informa asupra faptului că cele două părţi au ajuns la un acord, iar cazul a fost închis.

Courtney Love a deţinut drepturile de autor ale celor mai multe piese compuse şi interpretate de Curt Cobain şi grupul Nirvana, după sinuciderea acestuia, în Seattle, în 1994.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock". În vârstă de 46 de ani, Courtney Love a lansat împreună cu trupa sa, Hole, un nou album, intitulat "Nobody's Daughter", la sfârşitul lunii aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Courtney Love şi firma cu care se afla în proces pentru catalogul Nirvana au ajuns la o înţelegere.
 Vizualizări articol: 339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Courtney Love şi firma cu care se afla în proces pentru catalogul Nirvana au ajuns la o înţelegere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei