Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Whoopi Goldberg, invitată la cea de-a 18-a ediţie a Life Ball din Viena

Actriţa americană Whoopi Goldberg va participa la cea de-a 18-a ediţie a Life Ball din Viena, un eveniment dedicat luptei împotriva maladiei SIDA, care va avea loc în acest an pe 17 iulie, a anunţat Gerry Kessler, organizatorul acestei gale, citat de AFP.

"Admir de mulţi ani spiritul ei deschis, felul ei cu totul special de a fi, dar şi umorul ei", a adăugat Gerry Kessler, declarându-se extrem de încântat că actriţa americană a acceptat în acest an invitaţia de a participa la această acţiune de strângere de fonduri, pe care i-a adresat-o cu regularitate în ultimii ani.

Printre celelalte personalităţi invitate se numără şi fostul preşedinte american Bill Clinton, un obişnuit al acestui eveniment anual tradiţional, ce are loc în faţa primăriei din Viena, care şi-a confirmat deja participarea. Fundaţia Bill Gates primeşte în fiecare an o parte din încasările acestui eveniment din care îşi finanţează programele anti-SIDA pe care le derulează.

Deşi această gală de caritate era organizată de obicei în luna mai, ediţia Life Ball 2010 va avea loc pe 17 iulie, pentru a precede Conferinţa mondială anti-SIDA, coorganizată de ONU la fiecare doi ani, ce va avea loc în perioada 18 - 23 iulie în capitala austriacă. La această conferinţă sunt aşteptaţi peste 25.000 de experţi din toată lumea.

În 2009, Life Ball a reuşit să adune peste 1,46 milioane de euro pentru diverse organizaţii ce sprijină bolnavii de SIDA, jumătate din această sumă fiind donată în favoarea a 15.000 de seropozitivi austrieci.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calităţile sale de actriţă de comedie, Godlberg este şi o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Şi-a început cariera încă de la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein, din New York, după care a apărut în numeroase piese de teatru. A debutat la Hollywood în controversatul film "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, şi a devenit foarte apreciată pentru rolul realizat alături de Sissy Spacek în drama "Lungul drum către casă" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri naturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubită" (1990), cu Demi Moore şi Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile în filmele "Made in America" (1993), "Boys on the side" (1995), "Vacanţă în Jamaica" (1998) şi "Regăsirea" (1999).

Whoopi Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Whoopi Goldberg, invitată la cea de-a 18-a ediţie a Life Ball din Viena.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Whoopi Goldberg, invitată la cea de-a 18-a ediţie a Life Ball din Viena0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei