Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mar 2010 - Anul XV, nr. 68 (4359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jojo, în "Poker", cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu

Cătălina Grama (Jojo), cunoscută publicului din emisiunile grupului umoristic "Divertis", va debuta pe 9 aprilie, pe marile ecrane, în "Poker", cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu, informează MediaPro Distribution.

După ce şi-a început cariera în muzică şi a cunoscut succesul alături de grupul umoristic Divertis, căruia i s-a alăturat în 2004, Jojo îşi începe prin intermediul "Poker" şi cariera în cinematografie. Chiar dacă prima întâlnire cu actoria a avut-o alături de Divertis, între timp pasiunea lui Jojo pentru scenă s-a concretizat în obţinerea unor roluri importante în piese de teatru celebre precum: "Poker" şi "Opera de trei parale". Tocmai de la interpretarea sa din piesa de teatru "Poker" a venit şi şansa debutului său în lungmetraj, Cătălina Grama fiind cooptată de regizorul Sergiu Nicolaescu în distribuţia filmului, pentru a da viaţă rolului principal feminin din noua sa comedie.

"Debutul meu în cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorită lucrului alături de domnul Nicolaescu şi de ceilalţi colegi de echipă, care sunt nişte actori minunaţi", declară Cătălina Grama despre această experienţă cinematografică. Despre filmarea unor scene în nud, tânăra actriţă spune: "A fost destul de dificil, numai că am intrat foarte bine în mintea personajului meu, din a cărui perspectivă nu am mai avut absolut nicio problemă, mai ales că m-am bucurat de susţinerea echipei. Am lucrat cu foarte puţini oameni în jur în acel moment, doar eu şi echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectivă. În plus, secvenţele acestea sunt parte integrantă din personaj, Monica se construieşte şi cu ajutorul lor, gândiţi-vă numai că ea este o fostă prostituată. Deci scenele sunt justificate, altfel n-ar fi existat nici măcar la nivel de scenariu".

În ceea ce priveşte viziunea regizorului despre rolul de debut al tinerei actriţe, Sergiu Nicolaescu a afirmat: "Eu am avut-o în minte pe Cătălina pentru acest rol încă de prima oară când am citit scenariul, iar instinctul meu a funcţionat perfect şi de această dată. E o actriţă foarte disciplinată, cu care am comunicat foarte bine încă din prima zi de filmare; s-a integrat rapid în echipă şi sunt convins că interpretarea ei va fi apreciată de public. Cât despre secvenţa de la piscină, ea a existat de la început în scenariu şi este perfect justificată de personaj - nu vreau să vă dau mai multe detalii pentru că asta ar însemna să devoalăm prea mult din poveste".

În prezent, Jojo poate fi urmărită în fiecare seară de duminică la "Serviciul Român de Comedie", cu începere de la ora 21.30, pe Pro Tv, urmând ca din 9 aprilie să poata fi admirată în rolul Monicăi din "Poker", o noua producţie MediaPro Pictures, lansată în cinematografe de MediaPro Distribution.

Filmul "Poker" va putea fi văzut în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timiş (Timişoara) şi la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Piteşti şi Iaşi).

De-a lungul timpului, Sergiu Nicolaescu a devenit un nume sinonim cu unele dintre cele mai incitante momente ale cinematografului românesc. Dramele şi peliculele de acţiune, un gen aproape necunoscut în România comunistă, au adus în săli milioane de români dornici de filme lipsite de propaganda vremii. Comedia este însă exemplificată printr-un singur moment în cariera regizorului - "Nea Mărin Miliardar" -, devenit între timp un clasic. Însă, cu toate că "Nea Mărin Miliardar", singura sa comedie, realizată în 1981, a fost desemnată cel mai vizionat film românesc al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, abia în 2009 regizorul a mai abordat această cheie, odată cu începerea filmărilor la "Poker".

O adaptare pentru marele ecran a celebrei piese de teatru cu acelaşi nume a scenaristului Adrian Lustig, filmul "Poker" reuneşte în rolurile principale nume sonore, precum Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Riţiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru şi Cătălina Grama (Jojo).

Filmul "Poker" prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, odată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros (Claudiu Viţelaru), mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică (Titel Pangica) sau medicul fără conştiinţă (Horia Vrabete). "Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi", spune regizorul.

Născut pe 13 aprilie 1930, Sergiu Nicolaescu este unul dintre cei mai prolifici regizori, actori şi scenarişti din film. Printre peliculele semnate de el se numără "Carol" (2009), "Supravieţuitorul" (2008), "Mircea" (1989), "Noi, cei din linia întâi" (1986), "Duelul" (1981) - din seria "Comisarul Moldovan", "Ultima noapte de dragoste" (1980).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jojo, în "Poker", cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu.
 Vizualizări articol: 349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jojo, în "Poker", cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei