Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mar 2010 - Anul XV, nr. 68 (4359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Sacha Baron Cohen s-a căsătorit

Actorul britanic Sacha Baron Cohen şi iubita lui, actriţa australiană Isla Fisher, s-au căsătorit, la Paris, în cadrul unei ceremonii private, informează femalefirst.co.uk.

Potrivit presei britanice, Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, pe 15 martie, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti, la care au participat doar familiile şi prietenii apropiaţi ai cuplului.

Cei doi actori s-au cunoscut în 2002 şi s-au logodit în urmă cu şase ani.

În presa britanică a circulat în această iarnă zvonul potrivit căruia Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-ar fi căsătorit pe 10 februarie, însă agenţii lor de presă au infirmat această informaţie, declarând că ei au participat pur şi simplu la o sărbătoare evreiască.

Însă de această dată, Isla Fisher, care în urmă cu doi ani a născut-o pe Olive, primul copil al cuplului, a confirmat că nunta a avut loc. Într-un e-mail trimis unor prieteni şi ajuns ulterior în presă, Isla Fisher a scris: "Am făcut-o! Ne-am căsătorit! A fost de departe cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi mi-aţi lipsit în atât de multe momente frumoase. M-am gândit mereu la voi în timpul ceremoniei, însă Sacha şi cu mine ne-am dorit o nuntă mică şi intimă".

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G dar şi filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care pleacă să descopere Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă şi a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar, la categoria "cel mai bun scenariu adaptat". În 2009, actorul britanic a deţinut rolul principal în controversata comedie burlescă "Brüno".

Isla Fisher este o actriţă australiană care a debutat în serialul de televiziune "Home and Away", remarcându-se apoi în mai multe comedii romantice precum "Wedding Crashers/ Spărgătorii de nunţi" (2005), "Hot Rod/ Rod, Regele Cascadorilor" (2007), "Definitely, Maybe/ Desigur...poate că..." (2008) şi "Confessions of a Shopaholic/ Mă dau în vânt după cumpărături" (2009).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Sacha Baron Cohen s-a căsătorit.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Sacha Baron Cohen s-a căsătorit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei