Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2010 - Anul XV, nr. 32 (4323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rachel Weisz, Keira Knightley şi Jude Law, nominalizaţi la premiile Laurence Olivier

Actorii Rachel Weisz, Jude Law, Keira Knightley şi Gillian Anderson, adevărate staruri la Hollywood, au fost nominalizaţi, luni, la premiile Laurence Olivier, cele mai prestigioase distincţii din teatrul britanic, informează Reuters.
Gillian Anderson şi Rachel Weisz concurează la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolurile din spectacolele de teatru "A Doll's House" şi "Un tramvai numit dorinţă". Celelalte trei actriţe nominalizate la această categorie sunt Imelda Staunton - "Entertaining Mr. Sloane", Juliet Stevenson - "Duet For One" şi Lorraine Burroughs - "The Mountaintop".
Keira Knightley a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", graţie rolului ei de debut în teatru, în spectacolul "Mizantropul" de Molière.
La categoria "cel mai bun actor", Jude Law a fost nominalizat pentru rolul titular din "Hamlet", de Shakespeare, unde va concura cu James McAvoy, un cunoscut actor britanic de film, nominalizat la această categorie pentru rolul din piesa de teatru "Three Days of Rain". Ceilalţi trei actori nominalizaţi la această categorie sunt James Earl Jones - "Cat on a Hot Tin Roof", Mark Rylance - "Jerusalem", Ken Stott - "A View From the Bridge" şi Samuel West - "Enron".
Piesele "Enron", în regia lui Lucy Prebble, despre o companie de energie falimentară din Statele Unite, şi "Jerusalim", de Jez Butterworth, care portretizează o viaţă nu tocmai idilică în Anglia rurală, au primit fiecare câte şase nominalizări.
În clasamentul teatrelor din West End, The Royal Court Theater a primit cele mai multe nominalizări (15), fiind urmat de Donmar Theater (10 nominalizări) şi de National Theater (9 nominalizări).
Teatrele din West End s-au bucurat de o creştere a popularităţii în 2009, numărul spectatorilor înregistrând o creştere cu 5,5%, ajungând la 14,3 milioane, iar veniturile au crescut cu 7,8% faţă de anul 2008, ajungând la 505 milioane de lire sterline (790 de milioane de dolari).
Gala Laurence Olivier Awards va avea loc la Londra, pe 21 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rachel Weisz, Keira Knightley şi Jude Law, nominalizaţi la premiile Laurence Olivier.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rachel Weisz, Keira Knightley şi Jude Law, nominalizaţi la premiile Laurence Olivier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei