Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2009 - Anul XIV, nr. 305 (4291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson va petrece seara Anului Nou mâncând pizza

Actriţa Scarlett Johansson va petrece seara de Anul Nou împreună cu soţul său, actorul Ryan Reynolds, mâncând pizza şi urmărind serialul TV cult "The Twilight Zone/ Zona crepusculară", informează Contact Music.
Frumoasa actriţă în vârstă de 25 de ani va intra în noul an cu mâncare comandată, şampanie şi un maraton al serialului TV "Twilight Zone/ Zona crepusculară", din cauza unor angajamente profesionale.
"Oricum amândoi lucrăm în prima zi a anului. Aşa că nu o să facem mare lucru - pizza ar fi drăguţ, puţină şampanie. Poate să avem un maraton «Twilight Zone». Asta este ce-mi doresc", a declarat Scarlett.
Actriţa a depăşit momentul în care mergea la mari petreceri care sărbătoreau trecerea în noul an, aşa că preferă serile liniştite petrecute în casă.
"Să mergi de la o petrecere la alta până găseşti ceva ce-ţi place, să fii în taxi când ceasul bate ora 12.00 - am depăşit momentul (...). Mă distrez cel mai bine când sunt înconjurată de prieteni şi putem să ne auzim. Poţi juca cărţi, te poţi uita la filme - sunt fericită", a spus aceasta.
Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". Ea a lansat anul acesta al doilea album muzical al său, împreună cu muzicianul american Pete Yorn.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson va petrece seara Anului Nou mâncând pizza.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson va petrece seara Anului Nou mâncând pizza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei