Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2009 - Anul XIV, nr. 305 (4291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cheeky Girls vor participa la emisiunea "Britain's Got Talent", în calitate de dansatoare

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia, care formează trupa Cheeky Girls, vor participa la următoarea ediţie a emisiunii de televiziune britanice "Britain's Got Talent", în calitate de dansatoare, informează themirror.co.uk.
Într-un articol intitulat "Veşti proaste: Cheeky Girls se întorc!", publicat în Daily Mirror, se indică faptul că producătorii emisiunii de televiziune "Britain's Got Talent" sunt entuziasmaţi de participarea gemenelor la noul sezon al show-ului, care va debuta în aprilie 2010. Astfel, participarea Monicăi şi Gabrielei Irimia ar urma să fie una dintre principalele atracţii ale show-ului.
La capitolul "Veşti bune", aceiaşi jurnalişti britanici au ţinut să precizeze că Monica şi Gabriela Irimia, care s-au lansat în urmă cu opt ani în emisiunea britanică "Popstars: The Rivals", nu vor cânta de această dată, ci vor participa în calitate de dansatoare şi ar putea să constituie una dintre marile surprize ale spectacolului.
"Vă puteţi imagina gemetele de dezaprobare ale spectatorilor atunci când fetele vor urca pe scenă. Toată lumea se va aştepta ca ele să cânte una dintre acele piese groaznice ale lor. Însă, în loc de acest lucru, ele vor fi însoţite de doi bărbaţi pentru un număr de dans care va lăsa publicul cu gura căscată. Nimeni nu se va aştepta la asta, iar adevărata surpriză este faptul că ele chiar sunt nişte dansatoare strălucite", a declarat unul dintre producătorii emisiunii.
Gemenele s-au prezentat la audiţiile organizate la Business Design Centre din Islington, nordul Londrei, cu două săptămâni înainte de Crăciun. Primele probe eliminatorii au avut loc în faţa unui juriu alcătuit din mai mulţi producători de televiziune, care le-au ţinut locul membrilor juriului emisiunii "Britain's Got Talent" - Simon Cowell, Piers Morgan şi Amanda Holden.
O sursă a declarat: "Imediat după ce fetele (Gabriela şi Monica Irimia - n.r.) au început să danseze foxtrot, producătorii din juriu au rămas cu gurile căscate. Ei se aşteptau să audă încă o dată unul dintre cântecele lor plictisitoare, dar au avut parte de un moment cu adevărat special".
Cele două surori, care au luat în copilărie lecţii de balet, au apărut recent în emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV, a cărei finală a fost câştigată chiar de Monica şi de partenerul ei de dans.
"Sunt dansatoare desăvârşite şi ele ştiu deja că numărul lor de dans va declanşa o adevărată furtună în Marea Britanie", a declarat o sursă din interiorul echipei producătoare a emisiunii "Britain's Got Talent".
Gemenele Monica şi Gabriela, în vârstă de 26 de ani, s-au mutat în Marea Britanie la vârsta de 19 ani. Single-ul lor intitulat "The Cheeky Girls (Touch My Bum)" a ajuns până pe poziţia a doua în topurile britanice, în decembrie 2002. În ciuda faptului că a fost desemnată "cea mai proastă piesă pop din toate timpurile", în urma unui sondaj organizat de postul britanic Channel 4, discul lor single s-a vândut în nu mai puţin de 1,2 milioane de copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cheeky Girls vor participa la emisiunea "Britain's Got Talent", în calitate de dansatoare.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cheeky Girls vor participa la emisiunea "Britain's Got Talent", în calitate de dansatoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei