Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2009 - Anul XIV, nr. 305 (4291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iulia Vântur va fi vânzătoare la cofetărie, iar Mihai Dedu va lucra la o benzinărie

Românii pot da nas în nas cu vedetele lor preferate, în locuri şi în ipostaze imposibil de imaginat, iar reacţiile lor, surprinse de camera ascunsă, pot fi savurate de telespectatorii Pro TV într-o emisiune specială - "Aş vrea eu" - pe 2 ianuarie, de la ora 20.30, informează postul de televiziune.
Emisiunea "Aş vrea eu" îi va aduce pe Mihai Dedu, Iulia Vântur, Cătălin Botezatu, Alex Velea şi Mihai Petre în locuri, în costumaţii şi în ipostaze diferite de cele cu care şi-au obişnuit publicul.
Cu un halat alb, iar pe cap cu o bonetă imaculată, frumoasa Iulia Vântur, prezentatoarea "Ştirilor Pro TV" din dimineţile de weekend şi a emisiunii "Dansez pentru tine", va fi pentru o zi vânzătoare la cofetărie. Toţi clienţii cofetăriei îi vor cere frumoasei vânzătoare "Prăjitura Iulia" şi "Tortul Dansez pentru tine", iar dacă vreunul va exclama "Vă ştiu de la televizor! Sunteţi Iulia Vântur", ea va spune ridicând din umeri "Aş vrea eu" şi-şi va continua treaba.
Mihai Dedu, prezentatorul "Ştirilor Pro TV" de dimineaţă, va îmbrăca haine de casier de benzinărie şi va spune "Aş vrea eu" dacă oamenii care vor cumpăra carburant, trabucuri şi alte produse din benzinărie îi vor spune că este leit Mihai Dedu. Chiar dacă îi va face să zâmbească şi va fi jovial de dimineaţa până seara, cât îi va dura tura de 12 ore, Mihai Dedu va recunoaşte că meseria de casier la benzinărie nu este deloc uşoară.
Alex Velea va lăsa pentru o zi viaţa de scenă pentru a suprinde oamenii cu statutul lui de consultant de vânzări de articole sportive. Clienţii care vor intra în magazinul de articole sportive vor avea surpriza să ceară detalii despre produsele expuse chiar artistului, care însă va spune la toate apropurile lor "Aş vrea eu să fiu Alex...".
Pentru Cătălin Botezatu, aventura "Aş vrea eu" va fi ca un coşmar. Într-un frig de îngheaţă şi pietrele, creatorul de modă va fi vânzător la un magazin de haine chinezeşti. Unii dintre clienţi vor rosti timid întrebarea: "Sunteţi cumva Cătălin Botezatu?", dar răspunsul va veni înfrigurat, dar prompt: "Eeee, aş vrea eu să fiu...".
Şi Mihai Petre va putea fi văzut într-un loc în care nu şi-ar imagina nimeni că ar putea fi. Cu toată graţia, precizia şi eleganţa pe care o are şi pe ringul de dans, Mihai Petre "va găti" o zi întreagă shaorme. El va spune "Aş vrea eu" la orice exclamaţie de încântare a vreunui cumpărător înfometat căruia i se va părea că îl recunoaşte pe temutul jurat de la "Dansez pentu tine".
Telespectatorii se vor putea bucura în prima sâmbătă din 2010, la Pro TV, de peripeţii haioase, reacţii reaşteptate şi feţe nevăzute ale unor vedete îndrăgite.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur va fi vânzătoare la cofetărie, iar Mihai Dedu va lucra la o benzinărie.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur va fi vânzătoare la cofetărie, iar Mihai Dedu va lucra la o benzinărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei