Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2009 - Anul XIV, nr. 302 (4288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Esca şi Raluca Arvat sunt prezentatoarele de ştiri preferate de români

Andreea Esca şi Raluca Arvat sunt prezentatoarele de ştiri preferate de români, potrivit unui sondaj de opinie realizat la sfârşitul anului 2009 de UPC, prin intermediul companiei de cercetare Reputation Institute, se arată într-un comunicat.
Potrivit sondajului, telespectatorii români preferă să urmărească ştirile prezentate de femei. Drept urmare, pe primele locuri în clasamentul prezentatorilor de ştiri domină prezenţele feminine.
Pentru ştiri, telespectatorii schimbă pe Pro TV, pentru a o urmări pe Andreea Esca. Tot de la acest post află şi ştirile sportive, pentru că o plac pe Raluca Arvat.
În mod concret, la întrebarea "Care este prezentatorul de ştiri preferat în 2009?", românii au răspuns: Andreea Esca (Pro TV) - 36%, Andreea Berecleanu (Antena 1) - 10%, Lucian Mândruţă (Antena 1) - 10%, Cristina Ţopescu (Prima TV) - 8% şi Monica Ghiurco (TVR) - 7%.
Preferinţa românilor pentru prezentatorii ştirilor sportive a fost testată în sondajul UPC prin întrebarea "Care este prezentatorul ştirilor sportive pe care îl preferaţi?". În urma răspunsurilor, topul prezentatorii ştirilor sportive este condus de Raluca Arvat (Pro TV) - 30%, Cosmin Cernat (Kanal D) - 14%, Radu Naum - 13%, Corina Caragea (Pro TV) - 12% şi Crina Abrudan (Antena 1) - 10%.
Pentru prima dată, în acest an, sondajul a inclus şi întrebarea "Care este realizatorul de talk-show preferat în 2009?". Clasamentul realizatorilor de talk-show este condus de Mihai Gâdea (Antena 3) - 25%, pe următoarele locuri în preferinţele românilor fiind: Mihai Morar (Antena 2) - 19%, Cătălin Măruţă (Pro TV) - 17%, Mircea Dinescu (Realitatea TV) - 7% şi Victor Ciutacu (Antena 2) - 6%.
Sondajul european de televiziune este realizat anual şi oferă detalii despre obiceiurile de consum ale telespectatorilor europeni şi despre rolul pe care îl are televiziunea în viaţa europenilor. De asemenea, sondajul prezintă, anual, pentru fiecare ţară, prezentatorii de ştiri preferaţi de telespectatori. Sondajul - realizat pentru compania de cablu UPC - a fost derulat în perioada octombrie-decembrie 2009.
În România, un număr total de 1.009 persoane au răspuns întrebărilor sondajului. Sondajul s-a desfăşurat în zece ţări europene în care UPC oferă servicii de televiziune: Olanda, Irlanda, Austria, Elveţia, Belgia, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria şi România.
Subsidiară a companiei olandeze UPC Holding, UPC România este unul dintre primii trei jucători locali pe piaţa telecomunicaţiilor prin cablu TV. UPC Holding este afiliat companiei americane Liberty Global, listată la bursa de la New York, care furnizează servicii video, de voce şi acces la Internet pentru 16,7 milioane de clienţi din 14 state, din care zece în Europa.
Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.237.000 de clienţi în 200 oraşe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Esca şi Raluca Arvat sunt prezentatoarele de ştiri preferate de români .
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Esca şi Raluca Arvat sunt prezentatoarele de ştiri preferate de români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei