Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2009 - Anul XIV, nr. 302 (4288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie: Fidelitatea nu este neapărat esenţială într-o relaţie

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat recent că viaţa alături de partenerul ei de cuplu, actorul Brad Pitt, este foarte relaxată şi că "fidelitatea nu este neapărat esenţială într-o relaţie", informează mirror.co.uk.
În opinia actriţei americane, importanţa fidelităţii a fost exagerată de-a lungul istoriei. Ea declară că, departe de "a fi legaţi unul de celălalt", dacă ea sau Brad Pitt ar avea o aventură, acest lucru nu ar reprezenta o problemă pentru stabilitatea cuplului.
Într-un interviu considerat bizar de editorii cotidianului britanic The Mirror, Angelina Jolie a declarat: "Nici eu, nici Brad nu am susţinut vreodată că a locui împreună înseamnă a trăi legaţi unul de celălalt. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că nu ne impunem restricţii unul altuia".
"Mă îndoiesc că fidelitatea este absolut esenţială într-o relaţie. E mult mai rău să îţi părăseşti partenerul şi apoi să vorbeşti urât despre el", a continuat actriţa americană.
În presa internaţională au apărut de câteva luni mai multe zvonuri potrivit cărora relaţia celor doi actori a devenit tot mai tensionată. Recentul interviu acordat de Angelina Jolie nu a reuşit să anihileze aceste zvonuri, mai ales că temperamentala actriţă americană a dezvăluit în acelaşi interviu că lucrurile devin extrem de încinse între ea şi Brad Pitt dacă lucrurile nu se rezolvă potrivit voinţei sale.
"Scântei ies tot timpul la noi acasă, dacă Brad cel amabil nu admite că greşeşte şi reacţionează într-un mod insolent. Uneori mă enervez atât de puternic, încât îi sfâşii tricoul", a mărturisit Angelina Jolie. "Nu devenim însă violenţi, ne gândim la copii", adaugă ea.
De altfel, acesta ar fi fost motivul celei mai recente dispute între cei doi actori, deoarece Angelina Jolie ar fi dorit să adopte un bebeluş din Siria, însă Brad Pitt s-ar fi opus.
Cuplul a părut să fie însă mai unit ca niciodată cu ocazia unei recente petreceri organizată de George Clooney şi Matt Damon în Los Angeles.
Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, acum în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie: Fidelitatea nu este neapărat esenţială într-o relaţie.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie: Fidelitatea nu este neapărat esenţială într-o relaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei