Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2009 - Anul XIV, nr. 302 (4288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict

Încă un sucevean reclamă vehement atitudinea agenţilor de pază de la hipermarketuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalurile din marile magazine ale municipiului Suceava, izbucnite de la nemulţumirile unor clienţi faţă de cum înţeleg să-şi facă meseria agenţii de pază, şi-au consumat un nou episod zilele trecute, în parcarea de la Metro.
Un sucevean în vârstă de 35 de ani, Viorel S., povesteşte că luni, pe 21 decembrie, în jurul orei 17.00, s-a deplasat împreună cu soţia sa la hipermarket, la cumpărături. Şi-a găsit un loc de parcare şi, după ce a coborât din maşină, a observat un microbuz în care se aflau mai multe măicuţe, pe care familia sa le cunoaşte.
„Am mers la ele să le salutăm şi să ne urăm sărbători fericite, când m-am trezit abordat de o voce agresivă. Era agentul de pază care mi-a spus să-mi mut rabla de pe locul în care am parcat, că trebuie să vină acolo domnul inspector. L-am rugat doar să aştepte câteva secunde, însă deodată m-am trezit apucat de sacou şi abordat cu expresia <Bă, tu nu înţelegi să o muţi acum?”>”, povesteşte bărbatul.
El susţine că agentul, angajat al firmei de pază Security Force, l-a tras de haină până când i-a rupt buzunarul sacoului şi a devenit şi mai violent atunci când l-a întrebat cum se numeşte şi a încercat să-i întoarcă ecusonul din piept, pentru a-i afla numele.

 

L-a confundat cu un preot

Ulterior, reclamantul l-a căutat pe şeful de tură al firmei de pază şi a aflat cine l-a agresat.
„Şeful de tură, pe nume Ion Petrea, m-a dus într-o gheretă unde l-a chemat şi pe agresor, pe nume Constantin Stamate. Primul a încercat să-l mai tempereze, fără prea mult succes însă. Am rămas şocat când mi-a zis că m-a confundat cu un popă, pentru că am barbă, şi, pentru că are ciudă pe aceştia, a devenit agresiv”, a povestit bărbatul.
El spune că şi şeful de tură a făcut abuz, luându-i toate datele de identitate şi de contact, dar refuzând să îi ofere, la rândul său, măcar un număr de telefon al şefului de obiectiv, pentru a avea cui să adreseze o plângere.
Acesta a ţinut să facă un apel la personalul magazinului Metro, pentru a se căuta pe înregistrările video momentul în care a fost agresat, cerând ca agentul să fie mutat din parcare deoarece, în mod evident, nu ştie să relaţioneze cu oamenii.
De la dispeceratul firmei Security Force ni s-a comunicat un număr de telefon mobil aparţinându-i şefului agentului acuzat, Ion Petrea. Din păcate, nici în cursul zilei de marţi şi nici ieri acesta nu a fost de găsit la telefon pentru a expune un punct de vedere.
Nemulţumirile sucevenilor legate de unii dintre agenţii de pază de la marile magazine din oraş au devenit deja o obişnuită, oamenii declarându-se adesea victime ale celor care au impresia că statutul de agent al unei astfel de firme le dă dreptul să-i percheziţioneze în orice condiţii, să le dea ordine şi să-i pună în situaţii stânjenitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un sucevean reclamă vehement atitudinea agenţilor de pază de la hipermarketuri .
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 20 voturi
Încă un sucevean reclamă vehement atitudinea agenţilor de pază de la hipermarketuri4.3520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare a parcat regulamentar trimis de
(24 dec 2009, 11:15:43
ma intreb daca a parcat regulamentar.. mai toti incearca sa parcheze cat mai aproape de magazin neregulamentar in timp ce locurile mai indepartate sunt libere..

A se vedea parcarea de la mall de exemplu
1.1  RE: Oare a parcat regulamentar trimis de
(24 dec 2009, 13:49:45
Las-o balta cretinule. Tipul asta ar trebui sa dea Metro in judecata, nu agentul cu 4 clase. Metro e vinovat ca nu stie sa se poarte cu clientii. Oricum, sucevenii sunt idioti ca se duc la Metro, singurul supermarket in care angajatii nu stiu sa se poarte. Dar sucevenii sunt recunoscuti pentru prostie, asa ca vor continua sa mearga la Metro. Se stie... prostia e la putere acum
1.2  RE: Oare a parcat regulamentar trimis de
(24 dec 2009, 15:22:12
Dupa cum vorbesti, tu pari a fi cretinul...
1.3  RE: Oare a parcat regulamentar trimis de
(24 dec 2009, 16:53:11
Gelule, taci dracu ca nu stii sa te exprimi. Deseneaza mai bine. Agentii de paza sunt in general cretini impulsivi. Probabil omu asta are dreptate, dar sa nu uitam ca sunt si destui tarani care nu stiu sa se comporte.
1.4  RE: Oare a parcat regulamentar trimis de
(25 dec 2009, 15:03:53
@ KKK09 si SIRJERKALOT hai ca ati fost tari la faza asta. Gelule, recunoscut pentru prostiile idioate poate esti tu. Asa ca nu-ti permite luxul de a ne face idioti, pentru ca dumneata esti un nimeni. Un nimeni care judeca si face speculatii proaste dupa aparente. Am avut si eu necazuri cu agenti de paza, care n-aveau dreptate dar cumva sa se dea ei mari cocosi, fac si ei putin circ pe degeaba.
1.5  RE: Oare a parcat regulamentar trimis de
(26 dec 2009, 14:10:31
nessuno, poate parcarile goale de care spui"mai indepartate" ar fi fost curatate de zapada nu ne-am mai inghesui la cele protejate cu acoperis.Si pana la urma parcarea crezi ca e problema subiectului? sau poate chiar tu esti cel cu ceafa lata din articol, ah, nea Stamate? vad ca ai primul comentariu.

2.   Curiozitate. trimis de
(24 dec 2009, 11:22:03
in general firmele de securiate angajeaza ciobani cu 4 clase. asa ca nu poti sa ii ceri unui astfel de om sa se poarte civilizat. cand vor angaja oameni care au macar liceul terminat la zi nu la fara frecventa cum il termina toti in ziua de azi atunci vor fi mai putine plangeri.
3.   Am patit la fel la Auchan trimis de
(24 dec 2009, 18:05:12
Din pacate am patit la fel la Auchan tot cu un paznic de asta cu un neuron stingher. Cumparasem de sus de la etaj din Iulius Mall un Cola la 0,5 l si am baut jumatate din el si sticla am pus-o in poseta sotiei. Stiind ca l-am cumparat si nefiind hot am baut din el si in incinta Auchan. Nu va spun ce tam-tam a iesit cu paznicii de la Auchan si pana nu l-am achitat desi nu-l luasem de la ei nu am putut pleca. I-am reclamat la protectia consumatorului dar aia sau dus,au luat dreptul si mi-au trimis raspuns ca eu as fi vinovat ca n-aveam bonul de pe suc. Sa-i ia dracu cu hipermarketurile lor,pe langa ca au preturi mari se comporta cu tine de parca ai fi hot ,de aceea te cauta in traista cand iesi din magazin. Am fost la Auchan in Mestre-Venetia dar nu m-a cautat nici un paznic din asta de noapte in punga dupa ce am trecut de casa. Oamenii de la noi nu-si cunosc drepturile de asta se intampla asta. Un agent de paza ,conform legii,NU ARE DREPTUL SA TE PERCHEZITIONEZE. Politia are dreptul!
3.1  RE: Am patit la fel la Auchan trimis de
(24 dec 2009, 20:51:52
Daca aveai bonul la tine de unde ai cumparat sucul,nu pateai nimic...Asa ca e vina ta in cazul asta...Alta data sa te inveti minte sa declari la intrarea in magazin bunurile cumparate din alta parte sa ti le eticheteze sau pur si simplu sa ai bonul la tine dar tot trebuie sa le declari cand intri pentru ca sunt si multi hoti si te pot confunda cu unul din ei.La venetia inseamna ca romanii fura nestingheriti ca si in alte parti...Bine se face la noi ca suntem tratati ca niste hoti pentru ca asta suntem...Ne cunoastem foarte bine...Numai bine
3.2  RE: Am patit la fel la Auchan trimis de
(26 dec 2009, 15:15:59
Draga Adrian, poate te supara dar esti sclavul perfect.Cand ai sa scapi de aceasta mentalitate ca TU trebuie sa fii cel acoperit de bonuri si tot timpul trebuie sa-ti dovedesti nevinovatia, atunci scrie si tu ceva, pana atunci mucles.Chiar, tu ai bon pe chilotii ce-i porti, banuiesc ca esti acoperit cu facturi pe tot ce ai pe tine si prin buzunare? Fii liber.Cerul de deasupra ta si legea morala din tine trebuie sa te guverneze, nu te mai simti vinovat..
4.   Adevarul este la mijloc. trimis de
(24 dec 2009, 19:48:30
De vina sunt si agentii de paza care fac uneori exces de zel, dar si unii cumparatori care nu respecta regulile impuse in parcarile si in incintele supermarketurilor si hipermarketurilor. Eu nu am avut niciodata probleme cu agentii de paza.
5.   :) trimis de
(24 dec 2009, 21:57:46
Interesanta situatie. Multi nervi, clase putine, incultura, lipsa de respect vizavi de clientul respectiv, client care da un ban brandului METRO care la randul lui plateste acea firma de paza si inclusiv acel tont ce face de rusine o firma intreaga. Una peste alta si eu am lucrat in multe locuri, chiar si METRO pentru o perioada si cunosc problema. Au dreptate atat agentii cu 4 clase dar si clientii cu 12 care se plang de ei. Si.. TUDOR1973, inainte de a intra intr-un hipermarket asigura-te sa nu fie prezenta vreo pancarda (desi peste tot sunt) in care zice clar ca odata ce ai intrat, ei au voie oricand sa te bage in vreo camera la racoare sa se uite in buzunare. Legea probabil nu spune, doar aproba.happy Pana atunci sa ne bucuram de sarbatori si noi sa fim sanatosi. Craciun fericit tuturor.
6.   Uite solutia!! trimis de
(25 dec 2009, 01:43:04
daca esti popa nu merge la metro, daca esti satanist rocker mergi acolo k sigur esti primit ca acasa.... faci un pogo cu aia de la pazalaughing
6.1  RE: Uite solutia!! trimis de
(26 dec 2009, 19:46:55
Asta e cel mai pertinent comentariu. Si cel mai matur. Spor la pogo, baiete!
7.   :) trimis de
(25 dec 2009, 19:31:42
Nu mai mergeti la Metro!
8.   Mai usurel cu aprecierile trimis de
(26 dec 2009, 12:50:54
Cam repede puneti etichete pe unii oameni. Am terminat vreo 2 facultati fara a ma considera vreun mare destept..si am lucrat in timpul studentiei ca agent de paya, pentru un ban in plus. Si multi colegi de ai mei au facut la fel. Si nu o data mi s+a intamplat sa fiu luat la impins vagoane de intelectuali de mare clasa cum sunt unii de pe aici pe motiv ca purtam uniforma si AUTOMAT eram un cioban cu doua clase si un neuron stingher. Credeti+ma, cand iti faci linistit treaba si te freaca un doctor docent din asta de care e plina Suceava, chiar iti vine sa ii intorci un pic bunavointa. Si uite de aici scandaluri cu "brutele de agenti" care agreseaza bieti oameni de bun simt, din senin. Hai sarbatori fericite, ca plesnim deja de atata inteligenta si cultura!
8.1  RE: Mai usurel cu aprecierile trimis de
(26 dec 2009, 19:50:43
Daca ai avut timp sa faci 2 facultati si sa lucrezi PAZNIC (faina meserie, te pregateste profesional ca nici o alta ocupatie) imi dau seama cam ce pregatire ailaughing
9.   Continuare trimis de
(26 dec 2009, 17:50:01
Mare.Poate de asta te ferca domnul doctor ca te-a prins ca iti faceai linistit treaba Mare.Ca e plina Suceava de docenti asta ti se datoreaza si tie; Cine te-a pus sa faci atatea facultati? Si in incheiere: nu te speria ca nu plesnesti de de inteligenta si cultura ci te sarmale si caltabosi.Cat despre sarbatori or fi fericite la "paznicii din voi" ca la cei agresati nu cred ca au mai fost fericite.

SUGESTIE: SA PORTI O PANCARDA PRIN ORAS CU URMATORUL TEXT: ABSOLVENT 2 FACULTATI !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei