Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2009 - Anul XIV, nr. 194 (4180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familia lui Michael Jackson a confirmat că starul va fi înmormântat pe 29 august

Familia lui Michael Jackson a confirmat, printr-un purtător de cuvânt, faptul că starul va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informează accesshollywood.com.
Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, Ken Sunshine, a declarat că la ceremonie vor fi invitaţi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi.
"Familia Jackson doreşte să-şi exprime gratitudinea faţă de fanii lui Michael din lumea întreagă, în vremurile acestea dificile", a adăugat Sunshine.
Detaliile ceremoniei au fost ţinute secrete. Anunţul a venit după ce, luni, publicaţia New York Daily News scria că tatăl regretatului star, Joe Jackson, a spus că fiul său va fi înmormântat în ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.
Ken Sunshine a spus că Jackson va fi înmormântat pe Terasa Sfântă de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale. Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitaţii ale unor opere create de Michelangelo, dar şi cu o replică a "Cinei cea de taină" a lui Leonardo da Vinci.
Cimitirul este situat în Glendale, foarte aproape de nordul oraşului Los Angeles. Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills unde familia Jackson a fost văzută strângându-se în zilele de după decesul starului, produs pe 25 iunie.
Presa internaţională scria, în urmă cu o săptămână, că Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, a fost deja înmormântat, la începutul lunii august. Însă acele informaţii se bazau doar pe câteva surse neidentificate şi nu au fost niciodată confirmate de reprezentanţii familiei Jackson.
Motivul care a provocat stopul cardiac suferit de Michael Jackson a rămas învăluit în mister. Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au completat deja raportul autopsiei, însă rezultatele lui vor rămâne confidenţiale până când poliţia va finaliza ancheta. Cauzele morţii cântăreţului ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia lui Michael Jackson a confirmat că starul va fi înmormântat pe 29 august.
 Vizualizări articol: 292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Familia lui Michael Jackson a confirmat că starul va fi înmormântat pe 29 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei