Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2009 - Anul XIV, nr. 194 (4180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorare

Băişanu crede că, dacă după prezidenţiale va rămâne acelaşi guvern, ţara va ajunge în faliment

Joi, 20 August 2009 (16:42:36)

Liberalii suceveni sunt îngrijoraţi de faptul că „Guvernul Băsescu - Geoană - Boc” duce România spre faliment, urmând ca, până în toamnă, statul să intre în incapacitate de plată. „Suntem convinşi că, dacă rămâne actualul guvern şi după alegerile prezidenţiale, statul nu va mai avea bani pentru plata salariilor bugetarilor şi a pensiilor, ceea ce ar fi o calamitate socială la nivelul întregii ţări. După opt luni de guvernare, cele două partide aflate la putere încă fac doar propuneri de măsuri pentru ieşirea din criză. Despre măsuri concrete nu poate fi vorba, atât timp cât mai importante sunt orgoliile conducătorilor PSD şi PD-L”, a declarat preşedintele interimar al PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu. Liderul liberal a calculat şi cât îi va costa pe români “împrumuturile iresponsabile” contractate de actualul executiv. “Puterea a îndatorat România într-un singur an cât nu s-a reuşit în ultimii 19 ani. Numai pentru banii luaţi de la FMI în acest an, vom plăti 700 de milioane de euro dobânzi. De asemenea, băncilor din România trebuie să le plătim înapoi 12,4 miliarde de euro, împrumutaţi pe termen scurt de Guvern. Astfel, fiecare salariat va scoate din buzunar circa 4.300 de euro, până în 2012, pentru a putea plăti împrimuturile iresponsabile contractate de guvernanţi », a arătat Băişanu. Şi mai grav, crede el, este faptul că respectivii bani nu se regăsesc “nicăieri, în nici o investiţie, în nici o cheltuială curentă.” “În urma acestor împrumuturi, fiecare dintre noi, societatea, statul nu se aleg cu nimic. Rezultatele cheltuirii banilor sunt inexistente. De aceea întreb cele două partide de la putere: Unde sunt banii?”, a încheiat preşedintele intermar al PNL Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu crede că, dacă după prezidenţiale va rămâne acelaşi guvern, ţara va ajunge în faliment.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu crede că, dacă după prezidenţiale va rămâne acelaşi guvern, ţara va ajunge în faliment0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei