Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2009 - Anul XIV, nr. 194 (4180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Rezervare” la poliţie

Celule pregătite în arest, pentru bătăuşii de la Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru indivizi de etnie romă din comuna Mitocu Dragomirnei care au dat buzna, sâmbătă seară, în curtea unei familii din localitate, şi, înarmaţi cu furci, topoare şi răngi, i-au luat la bătaie pe doi fraţi cu care aveau un conflict mai vechi, au fost reţinuţi, ieri, pentru 24 de ore.
Spre seară, cei patru, Florin şi Sorin Răscol, de 20, respectiv 24 de ani, şi Nicolaie şi Crăişor Cuţitar, primul de 21 de ani, al doilea de 16 ani, au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii urmând să decidă dacă-i vor prezenta pe suspecţi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
Anchetatorii aveau de gând să ceară arestarea a trei dintre indivizi, singurul care urma să fie lăsat în libertate, însă cu interdicţia de a părăsi localitatea, fiind adolescentul în vârstă de 16 ani.
Cei patru sunt acuzaţi că sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, au intrat fără voie în curtea casei familiei Clim şi i-au bătut pe Dumitru şi Mihai Clim, de 26, respectiv 34 de ani, ambii fiind transportaţi la spital, iar primul fiind internat.
„Stăteam în curte, eram mai multe rude adunate cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Au venit cu furcile, cu topoarele, şi i-au lovit pe fraţii mei. Mama a leşinat de frică, fetiţa mea este traumatizată, vă daţi seama ce a fost acolo”, mărturisea Mihaela Clim, sora celor doi fraţi agresaţi.
Agresorii sunt acuzaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu şi vătămare corporală.
Din câte se pare, motivul pentru care s-au răzbunat pe cei fraţii Clim a fost acela că unul dintre ei a fost martor într-un proces care-l privea pe unul dintre agresori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celule pregătite în arest, pentru bătăuşii de la Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Celule pregătite în arest, pentru bătăuşii de la Mitocu Dragomirnei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte bine trimis de
(20 aug 2009, 12:34:22
Asa nu se mai poate, sa ne terorizeze niste colors, este rusinos sa ne fie frica de niste oameni de cea mai joasa spitza. Nu se mai poate sa fii martor intr-un proces? Adica sa ne fie frica sa mergem sa depunem marturie dreapta impotriva unor oameni care incalca toate regulile si legile acestei tari? Autoritatile trebuie sa se gandeasca foarte bine ce fel de societate isi doresc: o societate dominata de infractori care sa le de-a si lor in cap cum incepe sa se intample in multe cazuri sau o societate unde lege este respectata? Deja romilor nu le mai este frica de politie, doar mascatii mai sunt sperietoarea lor. Sa se gandeasca domnii si doamnele judecatori ca acesti oameni nu respecta nici o lege iar in viitor vor incepe sa-i casapeasca si pe judecatori atunci cand vor considera ei ca li s-a facut o nedreptate. Si stiti voi cum judeca aceste persoane, nu? ATUNCI AVETI GRIJA SI APLICATI LEGEA PANA NU ESTE PREA TARZIU ! Doamne ajuta!
2.   Mai bine trimis de
(20 aug 2009, 13:14:23
da...trebuie sa fie lasati in pace sa se bata pana nu mai pot...jandarmii sa faca doar cordon in jurul lor sa nu depasesca perimetrul! si sa se omoare intre ei!! si asa sunt multi si nu fac nimic util...ce sa mai le dai cazare si masa gratuita ?!! si asta tot pe spinarea celor batuti si terorizati!!! asta cred ca este culmea...sa faca puscarie cu toate conditiile din UE...tot pe banii celor batuti , talhariti sau furati!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei