Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2009 - Anul XIV, nr. 142 (4128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mariah Carey, pe scena de teatru londoneză

Cântăreaţa americană Mariah Carey a semnat un contract în valoare de 17.500 de euro (15.000 de lire sterline) pe săptămână pentru a juca în stagiunea viitoare a unui teatru din West End, Londra, începând cu primăvara anului 2010, informează femalefirst.co.uk.
"Mariah (Carey -n.r.) a jucat puţin şi în trecut, dar nu a participat la niciun proiect de o asemenea anvergură", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Mirror:
"A fost extrem de flatată când i s-a făcut această invitaţie şi este hotărâtă să-şi intre bine în rol. Are multă încredere în forţele proprii. Deşi au existat în trecut discuţii despre un musical, Mariah şi-a dorit întotdeauna să joace într-o piesă de teatru, iar acum visul ei a devenit realitate", a adăugat aceeaşi sursă.
Nu este pentru prima oară când numele cântăreţei Mariah Carey a fost asociat cu un rol într-o piesă de teatru din Marea Britanie.
În 2005, presa internaţională a scris că renumita cântăreaţă începuse căutările pentru a achiziţiona o reşedinţă în Marea Britanie, pentru că ar fi urmat să joace într-un musical adaptat după piesa "The Prince And The Showgirl", dar acest proiect nu s-a materializat în cele din urmă.
În 2006, Mariah Carey anunţa că doreşte să pună în scenă un musical de Crăciun, folosind piese de pe albumul ei din 1994, "Merry Christmas". Scenariul acestui proiect ar fi trebuit să fie scris de Peter Barsocchini, scenaristul filmului "Liceul muzical/ High School Musical".
În 2008, presa internaţională a anunţat că viaţa cântăreţei americane, în vârstă de 39 de ani, urmează să fie transpusă într-un musical
Mariah Carey a cunoscut succesul în anii \'90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii \'90. Popularitatea sa a intrat în declin după începând cu anii 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în clasamentul Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este deţinută de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mariah Carey, pe scena de teatru londoneză.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariah Carey, pe scena de teatru londoneză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei