Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2009 - Anul XIV, nr. 142 (4128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Suflet bucovinean”

Sucevenii, indiferenţi la campania de ajutorare a celor săraci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de ajutorare a familiilor care se luptă cu sărăcia, iniţiată de un grup de oameni binevoitori, sub deviza „Dăruieşte speranţă celor ce nu au!”, a fost ignorată de cea mai mare parte a sucevenilor, în prima zi.
Astfel, în ciuda publicităţii făcute, a transmiterii apelului de ajutorare a celor nevoiaşi pe toate canalele mass-media din Suceava şi a amplasării unui cort imens, de 450 de mp, în parcarea Shopping City Suceava, o singură donaţie a fost făcută până ieri după-amiază. Aceasta a constat în câteva sacoşe cu haine vechi, aduse de o bătrânică, care nici măcar nu a dorit să îşi treacă numele pe lista donatorilor, care a rămas goală în continuare.
Lipsa de reacţie a sucevenilor e cu atât mai dezamăgitoare cu cât organizatorii, Shopping City Suceava, alături de Asociaţia „Sf. Ioan”, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus, au făcut toate eforturile necesare mediatizării acţiunii de ajutorare, cât şi cele de asigurare a logisticii necesare – de la spaţiul de depozitare a donaţiilor, voluntari care să le preia, până la transportul acestora la familiile nevoiaşe.
Campania de colectare de bani, încălţăminte, îmbrăcăminte, mobilier, echipamente electrocasnice, cărţi sau chiar jucării pentru copii va dura până pe 28 iunie, în fiecare zi, de la 09:00 – 18:00, la cort fiind prezenţi voluntari care să preia donaţiile făcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, indiferenţi la campania de ajutorare a celor săraci.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii, indiferenţi la campania de ajutorare a celor săraci5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suspect de nepregatiti.. trimis de
(20 iun 2009, 23:01:51
reporterii astia.Nu inteleg de ce nu intelegeti,domnilor, ca populatia sucevei duce o viata de subexistenta.Asa ca,domnilor,ar trebui sa va ganditi ca donatorii,probabil,sunt mai necajiti decat nevoiasii amintiti de dvs.

Pacat.Pacat ca celor multi li s-au ridicat dreptul la speranta,orgoliul,increderea si demnitatea.

P.S.intr-un fel sau altul..isi merita soarta.Cei ce-si vand votul pe-un lighean,un fular, un mic sau mai stiu eu ce.Viata lor atat valoreaza si cu ata o vand.Pe urmatorii 4 ani....flea lor yo.

Am zis.
2.   Trist trimis de
(22 iun 2009, 02:02:45
se intampla sa fie atata ingnoranta doar in romania, aici doar daca primesti ceva in schimb faci ceva pt a ajuta .plus ca nu mai dam asa multa importanta la astfel de lucruri pentru ca fiecare avem alte probleme, insa e bine ca cei care organizeaza sa se tina de lucrul care l fac si sa nu renunte pt ca totusi e vorba de niste oameni,copii care cu ajutorul nostru poate avea un viitor!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei