Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2009 - Anul XIV, nr. 142 (4128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu bâta în baltă

Firmă aflată în lichidare de şapte ani, acuzată gratuit că trage ţepe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fosta patroană a firmei SOPI Art Construct Suceava, Panseluţa Sofian, este târâtă într-un scandal menit să-i discrediteze imaginea, după ce câţiva afacerişti locali au acuzat-o că ar fi emis cecuri fără acoperire în valoare de 18 miliarde de lei vechi. Interesant este că firma a intrat în procedură de lichidare judiciară încă de acum şapte ani, iar BNR confirmă că SC SOPI Art Construct SRL Suceava nu figurează în CIP în perioada iunie 2002 - iunie 2009.

 

Acuzele nefondate la adresa Panseluţei Sofian au apărut recent într-un cotidian local. În articolul respectiv se menţiona că patroana SC SOPI Art Construct SRL Suceava s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi semnat mai multe cecuri fără acoperire. Este vorba de peste 100 de cecuri, în valoare totală de circa 18 miliarde de lei vechi, despre care presupuşii păgubiţi spun că ar fi fost emise în ultima perioadă.
În realitate, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Mai exact, firma condusă de Panseluţa Sofian a intrat în procedură de lichidare judiciară încă de acum şapte ani, iar în această perioadă nu a mai derulat nici un fel de activitate.
„La data începerii procedurilor de lichidare, SOPI Art Construct nu avea nici un fel de datorie către persoane fizice sau juridice. Cred că tot ce s-a scris despre mine este doar o încercare de a-mi păta imaginea. Bănuiesc că este vorba de un partener de afaceri al actualei firme la care deţin funcţia de director economic şi care-mi doreşte răul cu orice preţ. Din punctul meu de vedere totul se înscrie într-o campanie de denigrare a persoanei mele şi totul nu va rămâne în această fază pentru că intenţionez să-mi fac dreptate în justiţie”, a declarat Panseluţa Sofian.
Pentru a demonstra că în ultimii şapte ani firma SOPI Art Construct nu a emis cecuri fără acoperire, Panseluţa Sofian a prezentat un extras de la Centrala Incidentelor de Plăţi a Băncii Naţionale a României.
Conform acestui act, pe care-l prezentăm în facsimil, titularul contului cu codul fiscal 6630323, adică SC SOPI Art Construct SRL Suceava, „nu figurează la CIP cu incidente de plăţi majore înregistrate în perioada 19 iunie 2002 – 19 iunie 2009”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmă aflată în lichidare de şapte ani, acuzată gratuit că trage ţepe.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Firmă aflată în lichidare de şapte ani, acuzată gratuit că trage ţepe5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne doare in paispe daca pansela ere cip trimis de
(20 iun 2009, 13:20:53
sincer nu inteleg ce cauta acest articol in ziar.pe cine intereseaza ca madam panseluta secretara la prescon in 1991 este in lichidare judiciara.e clar ca e un articol platit de panseluta.imi aduc aminte ce aere avea cand era secretara la prescon.cred c a si ea iti aminteste.defapt mai erau si altele ca dansa.

p.s.pt sandrino neagu -esti penibil daca ai ajuns sa scrii despre orice anonima.deh friptura e buna,sandrino.Nu-i asa?
2.   Neagu da verdictul trimis de
(20 iun 2009, 22:22:51
cum ati ajuns la concluzia ca acuzele sunt nefondate?in urma cercetarii dumneavoastra jurnalistice serioase???sunteti o comicarie de jurnalist.dar nu e o noutate, nu-i asa?asa se incepe un articol adevarat, nu?concluziile d-voastra strict personale , daca nu chiar intime ar fi bine sa le discutati la o bere cu prietenii..poate ca oamenii nu sunt morti de curiozitate in legatura cu parerea d-voastra ci doar cu reletarea stricta si OBIECTIVA a unor fapte.zau..nu ne intereseaza ce credeti..daca tot insistati sa scrieti la ziar, nu va mai declarati "dragostea " pt. amicii darnici in articole, sau cel putin incercati sa gasiti puterea si dramul de inteligenta(cereti ajutorul unui coleg-caci altfel cum?) sa pareti macar ca sunteti obiectiv, adica sa pareti ca stiti sa va faceti treaba.numai bine stimabile neagu serginio(ooups!)
2.1  RE: Neagu da verdictul trimis de
(21 iun 2009, 10:49:22
Migel, concluzia ca acuzele sunt nefondate se vede chiar din facsimilul prezentat. Dar probabil ca tu esti autorul articolului din Obiectiv, ca doar asa se explica iritarea si revolta ta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei