Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iun 2009 - Anul XIV, nr. 125 (4111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele, în noiembrie

David Duchovny şi soţia sa, Tea Leoni, plănuiesc să îşi reînnoiască jurămintele în noiembrie, după ce, în toamna lui 2008, îşi anunţaseră despărţirea - după o căsătorie care dura de 11 ani -, la puţină vreme după ce actorul se internase într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de sex.
"După 12 ani de căsătorie şi multe suişuri şi coborâşuri, ei chiar vor să-şi lege din nou (vieţile, n.r.). Sunt pregătiţi pentru un nou început. A căzut în genunchi, a cerut-o pe Tea din nou de soţie şi i-a spus: «De data asta o să reuşim»", a declarat, pentru femalefirst.co.uk, o sursă apropiată cuplului.
Conform sursei, Duchovny a cerut-o din nou în căsătorie pe Tea Leoni pe 6 mai, când cei doi au sărbătorit 12 ani de căsătorie.
"Au trecut prin multe, dar cumva au reuşit mereu să-şi păstreze strălucirea. David realizează cât de aproape a fost de a pierde totul şi vrea să aibă aproape familia şi pe cei mai apropiaţi prieteni ca martori la cea de-a doua şansă a sa la fericire", a mai spus sursa.
În ultimele luni, cei doi actori au depăşit neînţelegerile din trecut şi au decis să se împace. În aprilie, în timpul vacanţei pe care aceştia au petrecut-o pe insula Mustique din Caraibe, David Duchovny şi Tea Leoni au decis să îşi tatueze două verighete identice pe degetele inelare.
David Duchovny, starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication", şi Tea Leoni, care poate fi văzută în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 6 ani. Aceasta este a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele, în noiembrie.
 Vizualizări articol: 405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele, în noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei