Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iun 2009 - Anul XIV, nr. 125 (4111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru 20 de lei

Bătrânul bătut şi jefuit în propria casă de tâlhari a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bătrânul bătut cu sălbăticie în propria casă, pentru 20 de lei, de doi tâlhari, a murit sâmbătă după-amiază, anchetatorii aşteptând acum rezultatul necropsiei pentru a vedea dacă decesul a survenit ca urmare a leziunilor suferite acum o lună şi jumătate, când a avut loc jaful.
Trupul neînsufleţit al lui Victor Busuioc, în vârstă de 85 de ani, din Bălăceana, a fost adus, ieri, la morga spitalului judeţean, urmând ca în cursul zilei de astăzi să i se facă necropsia şi să se stabilească cauza morţii.
Dacă medicii legişti vor concluziona că bătrânul şi-a găsit sfârşitul în urma tâlhăriei a cărei victimă a fost, din noaptea de 11/12 aprilie a.c., atunci încadrarea juridică a faptei se va schimba în tâlhărie urmată de moartea victimei.
Agresorii bătrânului, de altfel, au fost trimişi deja în judecată de anchetatori.
Vasile Irofte, în vârstă de 17 ani, şi Costel Lăcătuş, de 32 de ani, ambii din comuna Bălăceana, încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie şi violare de domiciliu, riscând ani grei de puşcărie.
Ei sunt acuzaţi că l-au bătut zdravăn pe bătrânul care locuia singur şi i-au luat din casă suma de 20 de lei. Victor Busuioc a ajuns în aceeaşi noapte la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.
Bătrânul a fost diagnosticat cu politraumatism, şoc traumatic, fractură la piciorul stâng, fractură cranio-cerebrală, contuzie toraco-abdominală, plăgi multiple scalp, necesitând pentru vindecare un număr de 57-58 de zile de îngrijiri medicale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrânul bătut şi jefuit în propria casă de tâlhari a murit.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrânul bătut şi jefuit în propria casă de tâlhari a murit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incercati asa... trimis de
( 1 iun 2009, 13:13:10
...Dumnezeu Sa-l Ierte!... si stau si ma intreb...criminalii la caldurica, papita,televizior...ma mir ca nu le asigura statu' si cate un rachiu...asa ...sa nu pofteasca!!! De ce oare in desteptaciunea lor incomensurabila, fostii, actualii conducatori ai tarii nu se gandesc sa produca ceva de pe urma animalelor astea?! Autostrazi vor sa construiasca...sa-i scoata la munca...si sa stea garcea cu biciu' pe ei! Ceausescu a facut canalul Dunare - Marea Neagra cu ocnasi si puscariasi...si vad ca toti se lauda acum cu asta!!! Sigur bugetul alocat administratiei penitenciarelor este rotunjor...sa nu se planga cumva criminalii de rele tratamente...! Cred ca asa doar ar mai fi sanse sa avanseze cat de cat lucrarile cu care se lauda toti candidatii la posturi calde!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei