Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2009 - Anul XIV, nr. 69 (4055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O"

Natalia Oreiro, actriţa pe care telespectatorii din România o vor putea revedea, din 5 aprilie, Acasă, interpretând rolul principal în "Amanda O", prima telenovelă difuzată pe trei platforme, pregăteşte fanilor un număr de strip-tease în această producţie, informează postul de televiziune.

Amanda O (Natalia Oreiro) se va dezbrăca de prejudecăţi şi nu numai, în încercarea de a-l cuceri pe Dante, interpretat de Luciano Castro, şi de a obţine din partea acestuia o declaraţie de iubire.

Scenele fierbinţi dintre Natalia Oreiro şi Luciano de la filmările telenovelei "Amanda O" nu i-au pus pe jar numai pe telespectatorii telenovelei, ci chiar şi pe soţul Nataliei, Ricardo Mollo.

Natalia Oreiro nu este la primul ei număr de strip-tease într-o telenovelă, actriţa bucurând privirile telespectatorilor Acasă şi în telenevela "SOS, viaţa mea!", unde cel lăsat cu gura căscată a fost Facundo Arana.

Telespectatorii vor face cunoştinţă cu Amanda O pe telefonul mobil în ziua de 30 martie. Clienţii Orange vor putea vizualiza sau descărca din portalul pentru mobil Orange World, de luni până vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu năzdrăvăniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia Mediafax ce oferă conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmări pe aceasta în web-novela "Amanda O", începând tot cu 30 martie, de la ora 23.00, şi pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil în cursul zilei, îmbogăţite cu noi aventuri, informaţii şi întâmplări spectaculoase. În plus, aceştia vor putea avea acces la informaţii în exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovelă şi vor avea acces şi la culisele serialului.

Premiera telenovelei "Amanda O" va avea loc Acasă, pe 5 aprilie, când telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, într-un episod care va reuni imaginile transmise în timpul săptămânii pe mobil şi pe internet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O".
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei