Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 feb 2009 - Anul XIV, nr. 34 (4020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9745 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5878 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna, într-un pictorial incendiar cu presupusul său nou iubit, Jesus Luz

Un pictorial în care Madonna apare în ipostaze erotice alături modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 22 de ani, despre care presa spune că este noul iubit al vedetei, va fi publicat în ediţia din martie a revistei W, informează dailymail.co.uk.

Într-una dintre fotografii, diva în vârstă de 50 de ani îl îmbrăţişează pe Jesus Luz, care are bustul gol, în timp ce în altă imagine modelul este dezbrăcat complet, iar cântăreaţa îl priveşte. Pictorialul îi mai prezintă pe cei doi sărutându-se pe patul unui hotel.

Revista W i-a dedicat Madonnei un material de 46 de pagini în numărul său din martie, care include şi pictorialul.

Fotografiile care îi au ca protagonişti pe Madonna şi Jesus Luz au fost realizate la Rio de Janeiro, de celebrul Steven Klein. În fotografii, Madonna apare îmbrăcată într-o rochie semnată de Victoria Beckham, în timp ce Jesus Luz apare gol în majoritatea imaginilor.

Presa a scris despre o posibilă relaţie a Madonnei cu Jesus Luz cu puţin înainte de Crăciun. Potrivit presei, diva ar fi fost atât de îndrăgostită de tânăr, încât i-a cerut acestuia să o însoţească în turneul său, "Sticky & Sweet".

Încă nu se ştie cum a primit familia lui Jesus vestea relaţiei acestuia cu Madonna, având în vedere faptul că părinţii lui sunt persoane foarte religioase, iar mama modelului brazilian este cu patru ani mai tânără decât Madonna.

La începutul lunii, cuplul a fost văzut luând cina într-un restaurant din New York. Un martor a declarat pentru revista Grazia: "Madonna şi Jesus se ţineau de mână. La un moment dat, Jesus i-a pus mâna pe fund". Potrivit aceleiaşi reviste, cei doi au ieşit împreună la câteva ore după ce fostul soţ al Madonnei, Guy Ritchie, şi vedeta au fost la o întâlnire Kaballah.

 

Reacţii şi urmări

"Guy nu are o părere foarte bună despre Jesus şi crede că relaţia asta este doar o aventură, dar nu este încântat de faptul că acest lucru s-a întâmplat într-un timp atât de scurt de la divorţ", a spus un prieten al regizorului britanic. "Guy are rezerve şi în legătură cu faptul că Jesus s-a întâlnit deja cu copiii săi", a spus aceeaşi sursă. Regizorul se află în prezent la New York, unde filmează pentru cea mai recentă peliculă a sa, "Sherlock Holmes".

"Cred că este greu pentru Jesus să fie într-o relaţie cu cineva pentru mai mult de un an", a spus o fostă iubită a lui Jesus. "Se ataşază cu uşurinţă de femeile din viaţa sa şi are gusturi copilăroase", a mai spus aceasta.

De când a fost asociat cu Madonna, cariera lui Jesus Luz a primit un impuls. Noul său agent, Paula Marina, a declarat pentru Grazia: "Toată lumea din New York îl iubeşte pe Jesus. Va avea o carieră internaţională". Potrivit unei surse apropiate modelului, acesta din urmă cere onorarii mai mari de când a întâlnit-o pe Madonna. "A cerut 135.000 de dolari pentru un show, iar anul trecut a făcut acelaşi lucru pentru 225 de dolari", a declarat aceeaşi sursă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna, într-un pictorial incendiar cu presupusul său nou iubit, Jesus Luz.
 Vizualizări articol: 1873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna, într-un pictorial incendiar cu presupusul său nou iubit, Jesus Luz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei