Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 feb 2009 - Anul XIV, nr. 34 (4020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sex şi cătuşe

Arestaţi, după ce au fost acuzaţi că au violat o minoră în cimitir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din oraşul Salcea au fost arestaţi preventiv, ieri după-amiază, fiind acuzaţi că au violat o adolescentă în vârstă de 16 ani, în cimitirul din localitate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta s-ar fi petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de 7/8 februarie a.c..

Victima, o minoră din Salcea, se întorcea de la discotecă, în momentul în care un tânăr, pe care-l cunoştea, s-a oferit să o conducă acasă.

La un moment dat, însă, susţin anchetatorii, respectivul tânăr a dus-o pe minoră în cimitir, unde a constrâns-o să întreţină raporturi sexuale. După ce acesta şi-a satisfăcut poftele, în zonă a apărut un alt tânăr care a obligat-o pe minoră să facă sex şi cu el.

Unul dintre tinerii acuzaţi de viol, mai informează poliţia, i-a furat tinerei şi telefonul mobil, telefon care a fost restituit ulterior de mama suspectului.

Victima a depus plângere la poliţie la începutul acestei săptămâni, poliţiştii oraşului Salcea identificându-i în scurt timp pe suspecţii indicaţi de victimă: Ovidiu Palaghian (22 de ani) şi Alexandru Năsăudean (19 ani).

Cei doi tineri au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu minora cu pricina, însă cu consimţământul acesteia.

La examenul medico-legal, de altfel, legiştii nu au putut identifica leziuni specifice unei infracţiuni de viol.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au studiat probatoriul din dosar şi, în baza probelor adunate de anchetatori, au decis să propună instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi suspecţi, măsură însuşită de judecători.

Ovidiu Palaghian şi Alexandru Năsăudean au fost încarceraţi în arestul IPJ Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi furt calificat.

Surse judiciare ne-au mărturisit, ieri, că cei doi suspecţi au încercat să se împace cu victima şi să o determine pe aceasta să îşi retragă declaraţia, însă minora a refuzat acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestaţi, după ce au fost acuzaţi că au violat o minoră în cimitir.
 Vizualizări articol: 3515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Arestaţi, după ce au fost acuzaţi că au violat o minoră în cimitir4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aici e cu un pic de ghici? trimis de
(12 feb 2009, 11:38:05
Daca cei de la Institut nu au gasit nimic tare imi este greu sa cred ca violata fiind nu s-a zbatut macar cat sa aiba o cat de mica leziune.

dar nu vreau sa ma pronunt. Pentru violatori as propune Soda caustica in zonele "importante" dar numai dupa ce se dovedeste cu siguranta acest fapt.
2.   Pt ciu007 trimis de
(12 feb 2009, 16:36:57
mey baiatuleee.....fata sa zbatut dar aman2 au amenintato cu moartea ji nu avea ce face...voi toti va credeti puternici k a`ti fi facut nj ce ji nj cum dar nui chiar asa usor!! saraca era f speriata ji a alergat mult pan so prinda ji crezi k mai avea fosrta sa face cv impotriva lor??macar terminati`o cu comentariile asttea absurde k nici macar nu cunoasteti cazut ji nu cunosteati nici persoana respectiva!! asa kmai comentati aiurwa doar k sa va bagati in seama
3.   Mutre de mirlani violatori trimis de
(12 feb 2009, 18:39:59
Daca te uiti la ei astia sint ramasi din paleolitic,niste brute.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei