Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman revine pe platourile de filmare

Actriţa Nicole Kidman, câştigătoare a premiului Oscar, va reveni pe platourile de filmare ale peliculei "Australia", la doar câteva săptămâni de la naşterea fetiţei sale, Sunday Rose, potrivit colegului său, actorul Hugh Jackman, citat de stuff.co.nz.

Hugh Jackman, actorul principal din acelaşi film, a declarat pentru accesshollywood.com că vedeta va relua peste câteva săptămâni filmările la pelicula "Australia", în regia lui Baz Luhrmann.

Jackman a spus că se bucură pentru cuplului format din Nicole Kidman şi Keith Urban, deveniţi, recent, părinţii unei fetiţe, pe nume Sunday Rose.

"Sunt mai mult decât bucuros pentru ea. Mă refer la faptul că este o femeie minunată. A fost o prietenă adevărată de-a lungul timpului. Să ai parte de un asemenea moment este ceva minunat. Pentru ea nu a fost, însă, întotdeauna minunat în timpul filmărilor din Australia", a declarat actorul.

Acesta a precizat că şi-a dat seama că Nicole este însărcinată în momentul în care aceasta a renunţat la anumite scene din filmul "Australia".

În filmul "Australia", Kidman, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Orele", joacă rolul unei aristocrate britanice în vârstă de 30 de ani, care moşteneşte o fermă de vite. Starul seriei "X-Men", Hugh Jackman, joacă rolul unui mare proprietar de vite de care se va îndrăgosti personajul interpretat de Kidman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman revine pe platourile de filmare.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman revine pe platourile de filmare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei