Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah Winfrey ţine regim de detoxificare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prag de vară, celebrităţile, la fel ca oamenii obişnuiţi, încep să se preocupe de felul în care arată şi de silueta lor. Printre acestea se numără şi Oprah Winfrey, care a decis să îşi ia adio de la hamburgeri şi mâncarea fast-food, cel puţin pentru o perioadă.
Prezentatoarea de televiziune, de 54 de ani, s-a hotărât să urmeze o dietă vegetariană de detoxificare, care va dura 21 de zile. Oprah chiar a convins trei dintre oamenii cu care lucrează să testeze beneficiile unei astfel de cure de detoxificare. În afară de faptul că în perioada acestei diete temerarii nu vor avea voie să consume nici un aliment de provenienţă animală, Oprah şi colegii săi au luat decizia de a renunţa, măcar pentru aceste trei săptămâni, la cafea, zahăr, alimente ce conţin gluten şi alcool.

Motive.
Ce a făcut-o pe Oprah Winfrey să încerce o astfel de dietă, destul de drastică, mai ales pentru un american?

Vedeta spune că a citit cartea intitulată „Quantum Wellness”, scrisă de Kathy Freston, şi că a purtat o discuţie „motivantă” cu oratorul Eckhart Tolle. În plus, celebrul bucătar Tal Ronnen i-a promis că va fi alături de ea pe întreaga durată a regimului. Mai mult decât atât, Oprah a anunţat că, pe măsură ce detoxifierea va începe să-şi facă efectul, ea va povesti pe blogul ei părţile bune şi cele rele ale dietei şi va publica tot aici programul său de masă şi diversele reţete pe care le va experimenta. „Această cură de 21 de zile îmi va da ocazia să mă gândesc mai bine la alimentaţia mea, să aflu care sunt mâncărurile la care pot renunţa şi la care nu şi să-mi dau seama ce anume sunt dispusă să fac pentru a-mi schimba regimul alimentar”, a scris ea în prima zi de dietă. „Nu ştiu dacă la final mă voi simţi mai bine sau mai rău, dar vreau să văd dacă măcar corpul meu va simţi diferenţa”, a mai spus Oprah Winfrey.
Ea spune că, deocamdată, nu a simţit lipsa cărnii din alimentaţie. „M-am concentrat foarte mult pe produsele la care a trebuit să renunţ, adică la zahăr, gluten, alcool, carne de toate felurile, lactate şi brânzeturi. Când am auzit că trebuie să renunţ la toate astea, primul gând al meu a fost: „Bun, dar atunci ce mai am voie să mănânc?”. Se pare însă că îmi sunt permise o mulţime de alte chestii, iar fiecare masă este o surpriză pentru mine”, a spus Oprah.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah Winfrey ţine regim de detoxificare.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah Winfrey ţine regim de detoxificare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei