Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cuplul Jolie-Pitt a cumpărat un castel în Franţa

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie au cumpărat, pentru suma de 35 de milioane de lire sterline (44 de milioane de euro), un castel pe Riviera Franceză, potrivit presei britanice, informează dailymail.co.uk.

Locuinţa cu 25 de dormitoare a fost cumpărată împreună cu un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, ponei, un lac şi pădure.

Cuplul speră să se mute până la începutul lunii august, când Angelina va naşte gemeni.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, proprietatea se numeşte Chateau Miraval şi este situată într-un sat mic numit Brignol, în Var, în apropiere de Aix en Provence.

Cuplul va avea câţiva vecini celebri, printre care se numără Bono şi The Edge de la trupa de rock U2. Tot în sudul Franţei locuieşte şi un alt prieten al lui Brad Pitt, Johnny Depp, împreună cu iubita sa, Vanessa Paradis, şi cei doi copii ai lor.

Angelina Jolie a declarat în urmă cu câteva săptămâni că este posibil să aleagă Franţa pentru a da naştere gemenilor, ca un tribut adus mamei şi bunicii ei de origine franceză.

Actriţa a ales Namibia pentru a da naştere primului copil biologic al cuplului, Shiloh, în urmă cu doi ani. Jolie, în vârstă de 32 de ani, şi partenerul său de viaţă, Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, mai au trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani.

Jolie s-a aflat în ultimele două săptămâni la Cannes unde a promovat două filme, lungmetrajul animat "Kung Fu Panda", proiectat în afara competiţiei, şi "The Exchange", de Clint Eastwood, care ar putea să-i aducă o nominalizare la premiile Oscar de anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplul Jolie-Pitt a cumpărat un castel în Franţa.
 Vizualizări articol: 345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuplul Jolie-Pitt a cumpărat un castel în Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei