Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna, foarte aproape de divorţ

În ciuda faptului că au apărut împreună pe covorul roşu de la Cannes, Madonna şi Guy Ritchie sunt pe cale să pună capăt celor şapte ani de mariaj, potrivit presei britanice care indică faptul că regizorul britanic s-ar fi săturat să stea în umbra prea celebrei sale soţii, informează dailymail.co.uk.

Madonna şi-a prezentat la Festivalul de Film de la Cannes un documentar despre orfanii din Malawi. Filmul prezintă dificultăţile copiilor săraci din Malawi, o ţară în care Madonna are mai multe proiecte umanitare, din 2006, şi de unde vrea să adopte un băieţel.

Însă, în timp ce cântăreaţa zâmbea fotografilor pe covorul roşu, soţul său abia dacă a schiţat o grimasă.

Surse apropiate cuplului spun că Madonna, în vârstă de 49 de ani, s-a săturat să se certe "pe orice motiv" cu Ritchie, care este cu zece ani mai tânăr decât ea.

Se pare că cei doi au apărut împreună pe covorul roşu în urma unei înţelegeri între ei, de a sprijini cariera celuilalt indiferent de conflictele din sânul cuplului, relaţia fiind bazată în prezent mai mult pe pragmatism decât pe pasiune.

Un martor la scenă a declarat: "Nu păreau a fi doi oameni care se bucură de compania celuilalt. Ea părea bolnăvicioasă şi palidă, stresată, în timp ce el părea nefericit".

Vestea despre o despărţire a cuplului nu este, însă, o surpriză pentru cei care au urmărit turbulenta căsnicie a celor doi artişti. Vedetele, care s-au îndrăgostit unul de celălalt şi s-au căsătorit în 2000, la un castel din Scoţia, provin din lumi diferite, ea, o vedetă fost copil sălbatic transformat în divă, el - un gentlemant englez, regizor de filme cu gangsteri şi cu o pasiune pentru viaţa la ţară.

Madonna se plânge că deseori Ritchie o tratează cu indiferenţă în public, bea prea mult alcool şi petrece prea puţin timp cu ea şi cu cei trei copii ai lor, David Banda, copilul adoptat din Malawi, în vârstă de doi ani, Lourdes, fiica artistei cu dansatorul Carlos Leon, în vârstă de 11 ani, şi Rocco, fiul lor, în vârstă de şapte ani.

 

Conflicte numeroase.

Se pare că cei doi au conflicte din nenumărate motive, printre care se numără pasiunea Madonnei pentru cultul Kabbalah şi decizia controversată a acesteia de a adopta, în 2006, băieţelul din Malawi. Mai recent, cântăreaţa ar fi fost obligată de Guy să renunţe la adoptarea unei fetiţe orfane din India. În plus, în 2006, Madonna a fost asociată cu producătorul muzical Stuart Price.

Ritchie şi Madonna au negat însă, de fiecare dată, speculaţiile privind eventualele probleme din mariajul lor.

În acelaşi timp, cântăreaţa a recunoscut în timpul unei emisiuni la MTV că "s-a căsătorit din motive greşite". "Soţul meu nu s-a dovedit a fi persoana pe care mi-am imaginat-o... am vrut să pun capăt la tot", a spus Madonna.

Prietenii cuplului spun că cei doi locuiesc separat de la începutul anului şi chiar şi-au împărţit locuinţa de la Londra în două pentru a se evita unul pe celălalt.

În martie, însă, purtătorul de cuvânt al Madonnei a emis un comunicat în care spunea că "doar pentru că Madonna şi Guy Ritchie nu şi-au exprimat afecţiunea în public în ultima vreme nu înseamnă că mariajul lor este pe butuci. Sunt bucuros să confirm că dna şi dl Ritchie au o căsătorie fericită".

Publicaţia The Mail informează că cei doi au hotărât să se despartă civilizat. În acest sens, se pare că Madonna plănuieşte să se mute la New York cu copiii, unde se va stabili pentru următorii 10 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna, foarte aproape de divorţ.
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna, foarte aproape de divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei