Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2008 - Anul XIII, nr. 33 (3714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cher confirmă că a avut o relaţie cu Tom Cruise

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 61 de ani, a confirmat, vineri, speculaţiile potrivit cărora ar fi avut o relaţie, la începutul anilor '80, cu actorul Tom Cruise, în ciuda diferenţei de vârstă de 16 ani dintre cei doi, informează dailymail.co.uk.

Fosta soţie a legendarului Sonny Bono a declarat pentru publicaţia Good Morning American că a avut o relaţie cu Tom Cruise, pe care l-a descris ca fiind "cel mai adorabil bărbat pe care ţi-l poţi imagina". Totodată, Cher a afirmat că actorul nu era încă membru al bisericii scientologice în perioada în care au avut această relaţie.

Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit cu actriţa Katie Holmes, cei doi având împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa australiană Nicole Kidman.

Cher, care a spus că nu va mai cânta niciodată live după turneul său din 2005, a anunţat, joi, că a semnat un contract de 100 de milioane de lire sterline (195 de milioane de dolari) pentru o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul hotel Caesars Palace. Ea va susţine câte patru spectacole pe săptămână într-o sală de concerte de 4.100 de locuri, începând cu 6 mai.

De asemenea, artista va apărea în calitate de prezentatoare la gala premiilor Grammy, programată pe 10 februarie, la Los Angeles.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, în vârstă de 60 de ani, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei Sonny Bono. Pe parcursul carierei sale a alternat actoria cu muzica.

A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar.

În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cher confirmă că a avut o relaţie cu Tom Cruise.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cher confirmă că a avut o relaţie cu Tom Cruise0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   60 sau 61? trimis de
( 9 feb 2008, 22:24:58
la inceput are 61 de ani, apoi peste c�teva randuri 60, intinereste doar daca se scrie despre ea ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci cu smântână 10 porţii - 60 minute 800g ciuperci proaspete3 morcovi2 rădăcini de pătrunjel1 ceapă mare50g margarină8 linguri smântână1 lingură făină1 leg. Pătrunjel± sare, piper Zarzavatul curăţat se fierbe în 4 l apă, apoi se... Citeşte