sâmbătă, 18 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 115 (8644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat la Consiliul Local Suceava

Dănuț Matei, ofițer – inginer: „Realizările lui Lucian Harșovschi îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcția de primar”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa cu care un candidat de primar se prezintă în fața alegătorilor contează pentru bunul mers al lucrurilor în administrație, consilierii locali fiind cei care aprobă sau nu proiectele inițiate (de ei sau de executiv), inclusiv alocarea bugetară aferentă.

Din echipa cu care Lucian Harșovschi candidează pentru funcția de primar al Sucevei și pentru Consiliul Local face parte și Dănuț Matei. Acesta este ofițer - inginer - specialitatea autovehicule rutiere, absolvent al Academiei Tehnice Militare din anul 1992.

Pe parcursul timpului el și-a completat pregătirea profesională astfel: un curs postuniversitar de trei semestre în cadrul ATM (specialitatea resurse umane și conducere ingineri - un curs acreditat de Ministerul Educației) și două programe de masterat, fiecare având un format din trei semestre (unul în domeniul "Siguranței și controlului circulației rutiere" și unul în domeniul "Cercetării penale"), precum și doi ani de doctorat la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași.
“Pe tot parcursul activității mele, în cei 34 ani de experiență, 26 au fost în domeniul conducerii/îndrumării activităților rutiere de întreținere, exploatare, achiziții și reparații a autovehiculelor rutiere. Toate aceste realizări însușite, printr-o muncă asiduă, cu devotament, dăruire, patriotism și rezultate pozitive, pot spune că au conturat personalitatea mea până în prezent, respectiv: spirit de inițiativă și colaborare cu parteneri sociali și structurile ierarhic liniare; însușirea unei gândiri analitice și conceptuale; manifestarea responsabilității în activitatea desfășurată.


Datorită caracteristicilor prezentate mai sus pot spune că sunt un perfecţionist, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială şi ţin la detalii. 
Astfel am căutat să atrag lângă mine, pe cât posibil, oamenii inteligenţi, care au ceva de spus și care și-au creat o carieră proprie prin studiu și realizări (cu fapte și nu doar vorbe).            
Îl susțin pe Lucian Harșovschi întrucât cred că este o persoană dedicată, iar realizările lui de până acum îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcția de primar”, afirmă cu tărie și responsabilitate Matei Dănuț.

Lucian Harșovschi și-a exprimat mulțumirea de a-l avea în echipa cu care vrea să-i reprezinte pe suceveni, ca primar și aleși locali, în mandatul 2024-2028:

„Împreună cu Dănuț, cu întreaga echipă și cu sucevenii alegem viitorul pe 9 iunie!”

 

 

 

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240015

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dănuț Matei, ofițer – inginer: „Realizările lui Lucian Harșovschi îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcția de primar”.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Dănuț Matei, ofițer – inginer: „Realizările lui Lucian Harșovschi îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru funcția de primar”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei