Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 62 (8591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ziua Mondială a Sindromului Down

Copii cu sindrom Down, elevi, studenți vor participa la o acțiune organizată în centrul Sucevei, intitulată „Împreună, prieteni!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți copii cu sindrom Down, elevi, studenți, reprezentanți ai administrației publice locale și ai ONG-urilor vor participa pe 21 martie 2024, între orele 12:30 - 15:00, în centrul municipiului Suceava, la o acțiune care marchează Ziua Mondială a Sindromului Down. Intitulată „Împreună, prieteni!”, activitatea desfășurată în aer liber, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, este organizată de Asociația Sindrom Down Suceava, cu sprijinul financiar al Consiliului Local Suceava și al Primăriei Municipiului Suceava.

Organizatorii au pregătit activități educative și cultural-artistice pentru copiii cu sindrom Down. Președintele Asociației Sindrom Down Suceava, Radu Cucurezeac, a declarat că „prin acest eveniment ne propunem sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele persoanelor diagnosticate cu sindromul Down și să combatem discriminarea acestora. Acțiunea va cuprinde momente de muzică, desen și dans, susținute de grupuri de copii de la școlile din municipiul Suceava, intervenții ale partenerilor și autorităților publice și diverse activități interactive pentru copii. La eveniment vor participa copii cu sindrom Down, elevi ai școlilor din municipiul Suceava, studenți ai Universității <Ștefan cel Mare> din Suceava, cât și reprezentanți ai administrației publice locale, ai ONG-urilor și mass-mediei sucevene, care împreună vor susține cauza copiilor afectați de sindromul Down”.

Manifestarea de pe 21 martie 2024 este organizată în parteneriat cu Asociația Institutul Pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Suceava, Asociația Blijdorp România și DGASPC Suceava. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon +40 746 050 502 (persoană de contact: Radu Cucurezeac, președintele asociației); pe email: sindromdownsuceava@yahoo.com, sau pe adresa paginii de Facebook a Asociației Sindrom Down Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii cu sindrom Down, elevi, studenți vor participa la o acțiune organizată în centrul Sucevei, intitulată „Împreună, prieteni!”.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii cu sindrom Down, elevi, studenți vor participa la o acțiune organizată în centrul Sucevei, intitulată „Împreună, prieteni!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei