Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 283 (8507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă cetățenească

Petiția online pentru introducerea de noi curse pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, semnată deja de mii de oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inițiativa unui sucevean plecat de mai multă vreme în străinătate, dar care are deschisă și o afacere cu zeci de angajați la Plopeni, începe să dea roade. În urmă cu aproape două luni, Viorel Paiu a inițiat o petiție online cu scopul de a strânge cât mai multe semnături pentru susținerea introducerii de noi curse pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, precum și menținerea celor existente. Până în prezent s-au strâns peste 3.700 de semnături, iar acestea au venit nu doar din județul Suceava și Botoșani, ci și din zone precum Roman, Piatra Neamț sau Târgu Neamț, semn că oamenii sunt interesați de cursele aeriene de pe aeroportul din Salcea.

„Călătoresc foarte des, datorită activității pe care o desfășor. În tot acest timp, am observat nevoile sucevenilor, dar și ale persoanelor din diaspora, de a se deplasa în siguranță, dar și într-un timp cât mai scurt către diferite orașe europene. Petiția pe care am inițiat-o poartă numele <Diaspora leagă Suceava de marile orașe europene>, iar pentru a o putea semna este nevoie de doar câteva minute. Câteva minute care pot ajuta să nu pierdem ore sau chiar zile pentru a merge pe un alt aeroport din țară”, a mărturisit Viorel Paiu.

În textul petiției, care poate fi semnată la acest link https://www.petitieonline.com/diaspora_leaga_suceava_de_marile_orase_europene#form, se arată că „din Bucovina și zona de nord a Moldovei, precum și din Regiunea Cernăuți din Ucraina avem un număr foarte mare de români plecați peste hotare, în țări precum Italia, Spania, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Irlanda, Israel, Olanda, Austria și Cipru”. „Ținând cont de acest lucru, diaspora solicită lansarea de noi curse aeriene din principale orașe europene către Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, care să faciliteze călătoriile și să aducă familiile împreună cât mai des posibil. Drept urmare, vă rugăm să ne ajutați în acest demers, prin semnarea acestei petiții, prin propunerea destinaților din care doriți să beneficiați de legături directe către Suceava, dar și prin distribuirea ei.

Cu un număr mare de solicitări putem convinge companiile aeriene să lanseze noi rute directe, prezentându-le totodată și oportunitățile de dezvoltare pe termen lung”, propune inițiatorul acestui demers. Mai trebuie spus că petiția este și în limba ucraineană, așa încât sunt invitați să o semneze și locuitorii din țara vecină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petiția online pentru introducerea de noi curse pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, semnată deja de mii de oameni.
 Vizualizări articol: 1579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Petiția online pentru introducerea de noi curse pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, semnată deja de mii de oameni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei