Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 241 (8465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clinica Sfântul Nicolae, un spital de îngrijiri paliative care oferă tratament special

Pentru acele persoane care suferă de boli grave și unde condiția lor este una critică, de cele mai multe ori membrii familiei decid internarea într-un loc special. Într-un loc unde are parte de o îngrijire specială și de suport emoțional. Mai exact un spital de boli paliative. Acesta este un loc special adaptat și realizat pentru ca toți pacienții aflați în suferință să aibă parte de clipe liniștite și momente senine.

Clinica Sfântul Nicolae este un spital paliative Suceava unde pacienții care se află într-un stadiu avansat al bolilor grave, incurabile au parte de un timp plăcut. Îmbunătățirea calității vieții se află printre criteriile pe care această clinică dorește să le furnizeze pentru cei care sunt bolnavi.

Familiile celor care suferă pot sta la rândul lor liniștiți, fiind siguri că bunicul sau părintele se află pe mâini bune. Clinica este una cu personal dedicat în ale îngrijirii, un personal care dorește să ofere clipe de liniște pentru cei care deja se luptă cu o boală incurabilă.

 

O echipă specializată care stă mereu la dispoziția celor suferinzi

Clinica Sfântul Nicolae are o echipă medicală specializată dedicată îngrijirilor paliative, care include medici, asistenți medicali, sociali și psihologi. Aceștia lucrează și își dau tot interesul pentru a asigura o îngrijire corespunzătoare celor care au nevoie.

Un aspect important care trebuie menționat este faptul că pacienții au nevoie de ajutor psihologic, de asta și prezența acelor psihologi care doresc să liniștească și să aducă starea de calm interior al acestora. Spitalul dorește să se asigure că aceștia nu resimt niciun disconfort sau suferință excesivă, se oferă tratamente pentru controlul durerii și diverse tactici complexe pentru instalarea păcii la nivel psihic.

Bolile terminale nu afectează doar pacienții, dar și familiile acestora. Consiliere emoțională se oferă și familiilor care suferă din această cauză. Aceștia vor fi ajutați să facă față acestei situații, asta pentru că durerea se poate amplifica și aceștia se pot îmbolnăvi la rândul lor, asta dacă stresul este prea mare, greu de suportat.

 

Clinica Sfântul Nicolae este o clinică de încredere

În incinta spitalului pot fi internați circa 50 de pacienți. Aceștia vor fi tratați cu seriozitate și cu maxim profesionalism. Fiecare pacient are parte de consiliere și de îngrijire specială, există chiar și un ambulatoriu dedicat problemelor de acest fel. Aceste chestiuni nu trebuie omise dacă vă interesează ca ruda dumneavoastră să aibă parte de o îngrijire ca la carte.

Dacă v-ar interesa anumite detalii despre costuri, ei bine, trebuie să știți că acestea diferă de la caz la caz. Fiecare persoană este unică, boala desfășurându-se în propriul ritm, așadar nu se poate da un preț estimativ pentru aceste servicii. Puteți accesa site-ul oficial  clinicasfantulnicolae.ropentru a citi mai multe informații, dar și pentru a vedea poze din exteriorul sau interiorul spitalului.

La nevoie apelați cu încredere la serviciile acestui spital de boli paliative, faceți ca ultimele clipe ale celui drag să fie liniștite și senine.

 

Contact:

0331594051

0752220402

office@clinicasfantulnicolae.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica Sfântul Nicolae, un spital de îngrijiri paliative care oferă tratament special.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clinica Sfântul Nicolae, un spital de îngrijiri paliative care oferă tratament special0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei