Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 241 (8465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Masters made in China

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Saga chinezească nu se dezminte! Alcaraz, mare favorit și poate depozitarul unor așteptări exagerate, a fost eliminat de Dimitrov, cel pe care l-au susținut mulți români care au aflat abia a doua zi că îi dăduse papucii Mădălinei Ghenea. Păi stai să vezi acum, domnu’castravete, dacă ajungi fără susținere în semifinală! Glumesc, desigur, căci Grigore a făcut un meci deloc ca în tinerețe, când dădea impresia că poate, dar nu reușea. A trecut parcă neatins de primul set pierdut aiurea, pe eterna neputință a închiderii, și aș zice că l-a provocat pe Alcaraz: trebuie să fii constant la nivel ridicat ca să mă învingi! Ceea ce spaniolul nu a reușit. A făcut puncte spectaculoase, specifice lui, dar sporadic. Astfel că în semifinale mai avem un singur supraviețuitor de Top 10, de prăsilă. Este vorba de Rubliov, care a trecut destul de greu de Tommy Paul, în două seturi cu prelungiri, dar a trecut. Ziua următoare a ținut afișul dulelul american dintre Shelton și Korda, la care nu știam cu cine să mai țin! Primul set s-a dus la Shelton după un tie-break de 12-10, dar Korda s-a înKordat și a reușit în continuare ceva neverosimil: timp de o oră, nu i-a permis celui mai forțos serveur din circuit să-și facă serviciul! Consecința a însemnat egalitate la seturi și break în debutul decisivului. Ca și Alcaraz, și Shelton a fost spectaculos, salvând puncte ca și pierdute, unul dintre ele cu spatele la teren și pe forehand și pe backhand, doar că asta s-a văzut și pe tabelă. La 4-3 cu serviciul, Korda a cedat și apoi, pâș-pâș, s-a ajuns în tie-break-ul decisivului. Culmea, aici s-a repetat, schematic, filmul întregului meci: avantaj Korda, revenire Shelton, ultimul cuvânt Korda: 6-1, 6-6 (!), 8-6!! Așadar, prima semifinală este Korda – Hurkacz, ultimul întorcând și el de la 0-1 la seturi cu ungurul Maroszan, în timp ce semifinala cealaltă se va hotărî azi, după sferturile Dimitrov – Jarry și Humbert – Rubliov. Dintre cei rămași în cursă, doar Hurkacz, Dimitrov și Rubliov au trofee de Masters în palmares, însă numai câte unul, astfel încât e foame mare, se va mușca din dușmani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masters made in China.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Masters made in China3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei