Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 191 (8415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Sute de motocicliști în paradă și mii de spectatori la concertele rock organizate la Bucovina Motorfest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari parade moto din țară a avut loc sâmbăta trecută în cadrul ediției de anul acesta a Bucovina Motorfest. Timp de trei zile, între 11 și 13 august, Suceava a fost gazda celui mai mare motorfest din țară, organizat de clubul Legio Phoenix MC România, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Suceava și al mai multor sponsori. Și la ediția de anul acesta au participat peste 300 de motocicliști, atât din Suceava, cât și din întreaga țară și din străinătate, membri ai Legio Phoenix MC România și nu numai.

Parada moto a avut loc sâmbătă, cu plecare de pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei și cu punct final în parcarea Iulius Mall. Înainte de start, toate cele peste 300 de motociclete au putut fi admirate de numeroșii turiști și suceveni aflați la Cetatea de Scaun. După ce au parcurs fără incidente traseul spre Iulius Mall, atât motocicliștii, cât și cei prezenți în parcarea mallului au putut să se bucure de un adevărat spectacol de cascadorii pe două roți oferit de doi motocicliști din Ungaria. Parada moto a fost unul dintre numeroasele evenimente organizate în cadrul Bucovina Motorfest.

La ediția de anul acesta, în toate cele trei zile ale festivalului au fost organizate concerte rock susținute de unele dintre cele mai cunoscute trupe din țară, dar și din străinătate. Capul de afiș al festivalului a fost trupa portugheză Moonspell, una dintre cele mai mari și cunoscute formații de gothic metal la nivel internațional. Fără doar și poate portughezii și-au arătat din plin acest statut, oferindu-le celor aproximativ 5.000 de spectatori din prima seară a festivalului un show de zile mari, care a inclus cele mai cunoscute piese ale trupei, concertul încheindu-se cu poate cea mai cunoscută piesă a lor, „Alma Mater”.

Tot vineri seara au mai concertat trupele Bucovina, Armada (din Mexic) și Nocturnal. Sâmbătă seara au urcat pe scenă Stone Kissed, Implant pentru Refuz și Alternosfera, moldovenii având, la rândul lor, un show de senzație. În ultima zi a festivalului au cântat trupele Odyssey, Vița de Vie și Phoenix Transsylvania, spectatorii având posibilitatea să-l vadă sau să-l revadă pe Nicu Covaci, una dintre legendele muzicii rock românești.

De precizat că în fiecare seară în care au avut loc spectacole, în fața artiștilor care au urcat pe scenă a fost un public extrem de numeros, circa 5.000 de spectatori participând în fiecare zi la Bucovina Motorfest. În timpul concertelor de sâmbătă și duminică au fost organizate două tombole. Cele două premii mari, respectiv două motociclete, au fost câștigate de un bărbat din Galați, Marius Minciu, care a spus că este pentru prima dată la Bucovina Motorfest, unde a venit pentru trupa Moonspell, și de o suceveancă, Bianca Munteanu. La tombolă s-au mai câștigat produse în valoare de 500 euro oferite de BMW, o chitară electrică oferită de Expertware (care a fost semnată de membrii trupei Moonspell), ochelari în valoare de 200 euro oferiți de Novaoptic, un curs la școala de șoferi „Sigur la volan” pentru categoriile A/B și două abonamente pentru cursuri de autoapărare oferite de Krav-Maga Self Defence. Extragerile la tombolă s-au făcut în prezența viceprimarului Sucevei Lucian Harșovschi și a președinților din cadrul Legio Phoenix MC România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de motocicliști în paradă și mii de spectatori la concertele rock organizate la Bucovina Motorfest.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sute de motocicliști în paradă și mii de spectatori la concertele rock organizate la Bucovina Motorfest5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei