Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 191 (8415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foresta a învins pe Șomuz sub privirile foștilor steliști Rică Neaga și Sorin Paraschiv

Miercuri, 16 August 2023 (14:30:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formațiile de Liga a III-a Foresta și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit miercuri într-un meci de pregătire pe stadionul Areni. La finalul unui joc în care cele două formații au testat mai mulți jucători noi, „galben-verzii” s-au impus la final cu scorul de 2-1 (0-0). Pentru Foresta au punctat Cimbru (50), cu o reluare din apropiere, în urma unui corner, și Smocot (65), cu un șut pe jos din interiorul careului de 16 metri. Golul celor de la Șomuz a fost înscris cu capul, de către Asybei, în minutul 72.

În repriza secundă, pentru Foresta au evoluat trei fotbaliști din Cehia, este vorba de Holec, Sotornik, Vostech, dar și o serie de tineri jucători veniți în probe.

Dar mai interesant este faptul că în tribunele stadionului Areni s-au aflat foștii fotbaliști ai Stelei Rică Neaga și Sorin Paraschiv, ce au venit la Suceava însoțiți de doi oameni de afaceri care ar fi interesați să se implice la Foresta. Aceștia s-au întreținut pe durata întâlnirii cu Andrei Ciutac. Împreună cu cei pomeniți mai sus a stat și antrenorul ieșean Florin Croitoru, fost jucător la Cetatea Suceava, care ar fi în cărți pentru preluarea postului de antrenor principal.

Foresta: Cuciureanu – Tănasă, Cimbru, Moescu, Nițu, Samson, Ilie, Mihalciuc, Corniciuc, Nechita, Chika. Au mai intrat: Filip, Tănasă, Holec, Sotornik, Vostech, David, Smocot, Ababei, Răpceanu, Nicolau, Cucoș. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă.

Șomuz: Tomache – Amihăesei, Asybei, D. Petrișor, Pascu, Lăcustă, Ungurianu, Promise, Săhlean, Julei, Savin. Au mai intrat: Iederan, I. Plămadă, Oblesniuc, Stoian, V. Petrișor, Madi, Pîntea, Istrate. Antrenori: Daniel Stoica și Adrian Avrămia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foresta a învins pe Șomuz sub privirile foștilor steliști Rică Neaga și Sorin Paraschiv.
 Vizualizări articol: 1758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Foresta a învins pe Șomuz sub privirile foștilor steliști Rică Neaga și Sorin Paraschiv5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei