Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 183 (8407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Pe timp de noapte

Primarul Sucevei, la asfaltarea axului principal: „Facem o lucrare care să țină minimum 10 ani”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare a axului principal al municipiului Suceava au avansat vizibil la finele săptămânii trecute, din ambele capete.

În vreme ce în Burdujeni, de vineri noaptea a început turnarea stratului de asfalt în zona Orizont, pe sensul de mers spre Centru fiind acum strat continuu până în sensul giratoriu de la Dedeman, la intrarea dinspre Fălticeni, unde lucrările de frezare au demarat miercuri noapte, s-a turnat deja asfalt pe o porțiune.

„Faptul că se lucrează în două zone ale axului, în Burdujeni și la Galeria Mall, ne da certitudinea că lucrările vor fi finalizate la timp”, a spus primarul Ion Lungu, care a verificat din nou lucrările care se fac pe timp de noapte la axul principal.

Prezent alături de echipele de asfaltare care acționau în zona Orizont, edilul Sucevei a discutat cu muncitorii și responsabilii de lucrare, solicitându-le să aibă grijă de calitate, pentru că „facem o lucrare care să țină minimum 10 ani”.

„Cu toții ne dorim să se toarne cât mai repede asfaltul, dar lucrările pregătitoare iau mai mult timp decât lucrarea efectivă, mai ales că sunt de efectuat lucrări sensibile, la capacele de canalizare, la cele de telecomunicații, dar și la gheighere.

Am început să asfaltăm și din celălalt capăt, din zona Galeria Mall, în ideea că astfel vom finaliza mai repede.

Le cer sucevenilor să dea dovadă de răbdare, chiar dacă lucrăm pe timp de noapte tot există disconfort. Se mai întâmplă uneori ca lucrările să se prelungească până la 7-8 dimineața – nu pot fi oprite în orice stadiu și lăsate așa, încât apare disconfort în trafic. Ne cerem scuze pentru neplăceri, dar important este să facem o lucrare de calitate”, a concluzionat primarul Sucevei.

El a amintit faptul că refacerea anterioară a axului principal a avut loc în urmă cu 12 ani și ar vrea ca noul strat de asfalt să reziste la fel de bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, la asfaltarea axului principal: „Facem o lucrare care să țină minimum 10 ani”.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Sucevei, la asfaltarea axului principal: „Facem o lucrare care să țină minimum 10 ani”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei